Bodrumspor'da Görev Dağılımları Belli Oldu

31 Mayıs’ta Gümbet Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Bodrum Belediyesi Bodrumspor genel kurulunun ardından yönetim ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Gümbet’te bulunan B.B. Bodrumspor tesislerinde gerçekleştirilen toplantıda görev dağılımları yapılırken, toplantı sonrası açıklamada bulunan kulüp Başkanı Rıza Karakaya ise kurul sonrası ilk toplantılarını gerçekleştirdiklerini belirterek, “Bugün ilk toplantımızı yaptık ve görev dağılımımızı yaptık. Çok verimli bir toplantı gerçekleşti. Gerçekten yönetime yeni giren arkadaşlar ve eskiden devam eden arkadaşlarımın uyumu ve ortaya atılan fikirler, projeler ve Bodrumspor’un geleceği ile ilgili arkadaşlarımın görüşleri beni çok heyecanlandırdı. İnanın çok motive olmuş durumdayız. Ben hep beraber birlik beraberlik içinde çok güzel iki yıl geçireceğimize inanıyorum bu arkadaşlarımla. Onlara ayrıca bu yönetime girdikleri için teşekkür ediyorum. Bodrumspor taraftarları rahat uyusunlar. İnşallah 4 yıldır yaptığımız gibi Bodrumspor’un hak ettiği takımları, her branşta Bodrumspor seyircisi izleyecektir. Özellikle futbolda bu sene 3’üncü lig heyecanı yaşıyoruz. Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Bodrumspor formasını layıkıyla taşıyacak karakterli futbolcularda buraya alınacak teknik heyetimizin doğrultusunda”

Bodrumspor yönetimi olarak Bodrum halkıyla bütünleştiklerini belirten başkan Karakaya sözlerini şöyle sonlandırdı; “Halkımızla bütünleşerek inşallah Bodrumspor seyircisine Bodrum halkına bu sezon daha güzel günler yaşatacağız. Yeni yönetimimiz hayırlı olsun. İnşallah Bodrumspor bayrağı her zaman en üstte dalgalanacak, inananlar asla kaybet diyoruz”

Kurul sonrasında gerçekleştirilen ilk yönetim toplantısı sonrası yapılan görev dağılımları ise şu şekilde; Başkan Yardımcıları; Mehmet Ayaz, Gürkan Topan, Aydın Güven, Murat Önder, Fatih Berber, Uğur İlhami Özden, Genel Sekreter; Hüseyin Gözütok, Arif Karaman, Genel Kaptan; Halil Teke, Futbol Şube Sorumluları; Muhammet Karapınar, Mehmet Ayaz, Uğur İlhami Özden, Futbol Branş Sorumlusu; Mehmet Ayaz, Yelken Şube Sorumluları; Burak Göğercin, Nurettin Bıyıklı, Arif Karaman, Basketbol Şube Sorumluları; Mehmet Ayaz, Sırrıbir Okumuş, Wushu, Karate ve Altyapı sorumlusu Hadi Türk, transfer komitesine; Hüseyin Gözütok, Mehmet Ayaz, Halil Teke, Arif Karaman.

Kaynak: İHA