Transfer Listesindeki İki İsmi De Beğenmedi

Rıdvan Dilmen Galatarasay’ın transfer listesinde olan Podolski ve Gignac için ‘Ben olsam ikisini de almam. 30 yaşının üstündeler. Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde yarışabilecek düzeyde değil’ dedi.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen dün Galatasaray’ın 3-2 üstünlüğü ile sona eren Türkiye Kupası maçından sonra NTVSpor’da değerlendirmede bulundu. Dilmen Podolski ve Gignac ile ilgili olarak ‘ ben olsam ikisini de almam 30 yaşının üstündeler. Alacağınız oyuncuyu dikkatli seçmelisiniz. Galatasaray’ın oynadığı futbol Avrupa standartlarının çok altında. Şampiyonlar Ligi’nde yarışabilecek düzeyde değil’ dedi.

Sabri ve Telles’in performansının Şampiyonlar Ligi için yeterli olmayacağını söyleyen Dilmen ‘Chedjou ve Semih’i zorlayacak bir oyuncu şart. Bruma olmadı, kanat oyuncusu şart. Yasini, Sneijder muamalesi görüyor ama umutlanmasınlar. Bilal Kısa, faydalı bir alternatif oyuncu olabilir’ şeklinde konuştu.



BURSASPOR MİKE TAYSON GİBİ

Ünlü yorumcu Bursaspor’un performasını değerlendirirken Şenol güneş’in yaptığı müdahaleleri eleştirdi.

Dilmen, Güneş’in değişikliklerinin oyun anlayışını değiştirip futbolculara nefeslenme fırsatı vermediğini söyledi.

Bursaspor’u Mike Tyson’a benzeten Dilmen “Anadolu takımlarının hep şampiyonu Bursa oldu. Bursapor yenildi ama Allahı var acayip bir skor ortaya çıkabilirdi. Olağan üstü goller kaçırdılar.Mike Tyson gibi Bursaspor, devamlı bastırıyor, çabuk çabuk üç yapayım istiyor,Mike Tyson en sonunda kulak ısırdı.herkesi devirdi, biri güçlü olup devrilmeyince kulağını ısırdı. Galatasaray’ kulağını ısırdı Bursa’nın’ ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA