Cheetos Türkiye'nin En Hızlısı Yarışmasına GKV Damgası

Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı etkinlikleri kapsamında Gaziantep’te düzenlenen yarışmada GKV Özel Okulları öğrencileri başarılar elde etti.

Yarışmanın 2005 doğumlu kızlar kategorisinde Gaziantep il birinciliğini elde eden GKV Özel İlkokulu öğrencisi Nil Oral Gaziantep birincisi olarak ismini başarıyla tescillerken bölge ikinciliğini de elde ederek iki ayrı derece elde etmiş oldu. Yarışmaya katılan aynı yaş gurubundan Benan Güneş il ikincisi, bölge dördüncüsü, Semra Gül Emre il üçüncüsü ve bölge beşincisi olurken, diğer GKV’li öğrenciler de çeşitli dereceler yaparak Gaziantep’in en hızlıları arasındaki yerlerini aldılar. Seyrantepe Atletizm Sahası’nda düzenlenen Gaziantep ve çevre illerden gelen ilk ve orta okul çağındaki yaklaşık 500 sporcu katıldığı yarışma sonucunda dereceye giren sporcuların ödüllerini Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve organizasyonun marka elçisi Berna Laçin verdi. Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı yarışmasında derece elde eden öğrencileri kutlayan GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, başarılar dileyerek, “Gerek takım oyunlarında gerekse ferdi müsabakalarda sporun her türlüsünün uygulandığı GKV Özel Okulları’nda öğrencilerimiz başarı odaklı yetiştirilmektedir. Alınan derecelerden dolayı öğrencilerimizi ve destek veren öğretmenlerimizi kutluyorum” dedi.

Öğrencileri yarışmalara büyük bir özveri ile hazırlayan GKV Özel Okulları Beden Eğitimi öğretmeni Mehmet Altan’da elde edilen sonucun memnuniyet verici olduğunu ifade ederek sporcuları kutladı.

Kaynak: İHA