Hatayspor Başkanı Baram Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Hatayspor'un başkanı Jan Baram, yeni sezonda Ümraniyespor'da görev yapacak teknik direktör Ahmet Taşyürek'e kulübe hizmetlerden ötürü teşekkür ederek yeni görevinde başarı diledi.

Baram, yazılı açıklamasında, Taşyürek'in 2,5 yıl Hatayspor'da başarıyla görev yaptığını ve son yıllarda takımda en uzun görevde kalan teknik adam olduğunu belirtti.

Taşyürek'in Hatayspor'da görev yaptığı sürede takıma 2 final, bir de play-off çeyrek final oynattığına dikkati çeken Baram, şöyle devam etti:

''Yeni sezonda Ümraniyespor'da çalışacak eski teknik direktörümüz Ahmet Taşyürek'e kulübümüze hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum ve yeni görevinde başarılar diliyorum. 2,5 yılda takımımıza heyecan yaşatan, gerek kişiliği ve gerekse teknik adamlığı ile kalplerimizde sevgi bırakan Taşyürek'i kutluyorum. Yine Ahmet Taşyürek'in yardımcılıklarını yapan antrenör İlhan Palut, kaleci antrenörü Metin Kantarcı ve kondisyoner Çağdaş hocama da hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Yeni takımları Ümraniyespor'da başarılar diliyor, daha büyük başarılara imza atacakları ümidini taşıyorum.''

Baran, Hatayspor'un başına getirilecek teknik direktörle uzun süreli çalışmak istediklerini kaydetti.

Kaynak: AA