Mudanya Atatürk Ortaokulunda Kupa Sevinci

Sona eren Bursa Karate lig müsabakalarında Mudanya Güzelyalı Atatürk ortaokulunun karatecileri, kazandıkları 5 kupayla okullarının gurur oldular.

Bursa Atatürk Kapalı Spor salonunda yapılan karate müsabakalarına 18 kulüp yarıştı. Müsabakalara Mudanya Güzelyalı Atatürk orta okulu adına karate antrenörü Hülya Efthymia Demirci eşliğinde katılan ve dereceye girerek başarı gösteren sporculardan, Hatice Kübra Irmak, Abdülkadir Koçan,Ozan Aksakal,Elif Gül, Nisan Nur Özçelik ve Gülnihal Tosun kupa ve madalyalar kazanarak okullarına ve Mudanya Güzelyalı’ya sevinç yaşattılar. Başarılı sporculardan Buse Demirci, illerarası yarışmalarda defalarca dereceye girerek Mudanya’ya madalya kazandırıp okulunun da gururu oldu.

Antrenör Hülya Efthymia Demirci idaresinde çalışmaların okulda yaz ayı boyunca aralıksız olarak devam edeceği belirtildi. Karate Antrenörü Demirci, sporcularının yaz ayı süresince çalışmalarını sürdüreceğini ve yeni dönemde yapılacak olan şampiyonalara katılıp en iyi dereceleri elde edebilmek için çalışmaların yoğun olarak devam ettiğini belirtti.

Antrenör Demirci, “Bizler, tüm minik yıldız ve gençleri spor yapmaya davet ederek sağlıklı ve başarılı bir nesil yetiştirmek için çalışıyoruz. Karate, güçlenmeyi sağlayan ve aynı zamanda bu gücünü kontrol etmeyi öğreten disiplinli ve ahlaki değerlere önem veren bir spor dalıdır” dedi.

Kaynak: İHA