İnegölspor'da Görev Dağılımı Yapıldı

Spor Toto 2.Lig ekiplerinden İnegölspor Kulübü'nün yeni yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı.

İnegölspor tesislerinde yapılan basın toplantısında gazetecilere açıklama yapan kulübün basın sözcüsü Burak Şimşek, 22 Haziran tarihinde yapılan olağanüstü genel kurulu sonrası görev dağılımı yaptıklarını söyledi.

Eşref Güç başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda, başkan yardımcılığına ise Hamit Haraslı'nın getirildiğini ifade eden Şimşek, şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz sezonki yönetici arkadaşlarımızdan aramızdan ayrılmak isteyenler oldu. Dolayısıyla tek listeli bir kongre ile Sayın Eşref Güç tekrar seçildi. 26 kişilik yeni yönetim ile İnegölspor yeni sezona istekli bir şekilde hazırdır. Yönetim üyelerimizin görevlendirilmesi şöyledir; Başkan Eşref Güç, Başkan Yardımcısı Hamit Haraslı, Federasyon Temsilcisi Sinan Kılakay, Federasyon Temsilcisi Yardımcısı Abdurrahman Maksutlar, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Döngel, Futbol Şube Sorumlusu Yardımcısı Volkan Kaplan, Basın Sözcüsü Burak Şimşek, Basın Sözcüsü Yardımcısı Gökhan Emre, Mali İşler Sorumlusu Gürcan Ekmekçi, Mali işler Sorumlusu Yardımcısı Ömer Doğan, Altyapı Sorumlusu Bayram Yardımcı, Altyapı Sorumlusu Yardımcısı Mikail Kavaz, Amatör Kulüpler Sorumlusu Yücel Gürbüz, Amatör Kulüpler Sorumlusu Yardımcısı Semih Gülerer, Reklam Sorumlusu Yalçın Menteş, Reklam Sorumlusu Yardımcısı Fercan Nayman, Reklam Sorumlusu Yardımcısı Halil Malkaç, Reklam Sorumlusu Yardımcısı Kani Ademoğlu, Reklam Sorumlusu Yardımcısı Nadir Güçlü, Tanıtım ve Halka İlişkiler Sorumlusu Hüseyin Babacan, Tanıtım ve Halka İlişkiler Sorumlusu Yardımcısı Cihan Sevinç, Tanıtım ve Halka İlişkiler Sorumlusu Yardımcısı Ömer Yelken, Tesisler Sorumlusu Eşref Yiğit, Tesisler Sorumlusu Yardımcısı Muharrem Pal, Taraftar Sorumlusu Deniz Erdem, Taraftar Sorumlusu Yardımcısı İbrahim Bayram oldu."

Şimşek, transfer komitesinde de Başkan Eşref Güç, Hamit Haraslı, Mehmet Döngel, Volkan Kaplan, Hüseyin Babacan, Ömer Yelken ve Deniz Erdem'in bulunduğunu sözlerine ekledi.

Takımdan gönderilen oyuncular hakkında da bilgi veren Şimşek, şu ifadeleri kullandı:

"Sezon bitiminde sözleşmesi biten Uğur Kavuk, Cihan Yılmaz, Ersel Aslıyüksek, Ali Türkan ve Kemal Hastürk aramızdan ayrılmıştır. Fakat Ali Türkan ve Kemal Hastürk ile hafta içi son bir kez görüşme yapılacaktır. Sayın Serhat Güller hocamızın raporu doğrultusunda takımdan gidecek futbolcular, Raif Demir, Alişan Ural, Okan Deniz, Mümin Aysever, Cenk Demirel, Ömer Keskin ve Gökhan Arslan ayrıca Muhammed Öz, Okan Ünal ile Mert Güneş kiralık olarak verilecektir. Bütün bu futbolcu kardeşlerimize emeklerinde ve özellikle akıttıkları terden dolayı camia olarak teşekkür ederiz. Bundan sonraki futbol kariyerlerinde hepsine başarılar dileriz."

Kaynak: AA