Başkan Baran Tertip Komitesini Ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 4. Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvasında mücadele eden takımları ve tertip komitesinde görev yapan üyeleri makamında ağırladı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 4. Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası’nda ter döken takımları ve turnuvanın tertip komitesini makamında ağırladı. Oyuncuları ve tertip komitesi üyelerini makam girişinde karşılayarak hoş geldiniz diyen Başkan Baran gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Ziyarette konuşan Başkan Baran, “Turnuvamızın devam etmesi adına öncülük yapan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bugün burada çok güzel bir tablo oluştu. Turnuvanın amacının dostluk ve kardeşlik olduğunu bunun neticesinde bir kez daha görmüş olduk. 4. Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvasında mücadele eden takımları ve şampiyon olan takımları canı gönülden kutluyorum” dedi.

Sıcak ve samimi şekilde devam eden ziyarette Başkan Baran, futbola olan ilgisini 4. Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası Tertip Komite Başkanı Metin Özkan’a aktardı. Turnuvanın final mücadelesi öncesinde Şöhretler Karması kadrosunda mücadele eden ve 3 gol atan Başkan Baran’ın çok iyi futbol zekâsı olduğunu dile getiren Metin Özkan da, “Futbolun ve sporun içerisinde olan bir başkanımız var. O yüzden ilçemizde sporun her dalında başarılar ardı ardına geliyor” dedi.

Kaynak: İHA