Yıldızlar Sutopu Takımı, Şampiyon Oldu

Kayseri'de düzenlenen "Gençlik Kupası Sutopu Turnuvası"ndan Antalya Yıldızlar Sutopu yüzme takımı, Kayseri Olimpik Spor takımını yenerek şampiyon oldu.

Antalya Yıldızlar Spor Kulübü Sutopu takımı Kayseri'de düzenlenen, "Gençlik Kupası Sutopu Turnuvası"nda ümitler, yıldızlar ve bayanlar kategorilerinde müsabakalara katıldı.

Sutopu takımı Yıldız Erkekler grubu, Kayseri Olimpik Spor takımını yenerek şampiyonluk kazandı. Antalya Yıldız Sutopu takımı, ayrıca ümit erkekler ve bayanlar kategorisinde de ikincilik elde etti.

Antalya Yıldızlar Spor Kulübü Sutopu Antrenörü ve Sutopu Federasyonu U 15 Bayan Milli Takım Antrenörü Fatma Oya Öztürk, elde edilen başarıların tesadüf olmadığını, Antalya'da sutopu sporunun yapılamaz denilmesine rağmen başarılar elde ettiklerini anlattı.

Karşılaşmalar öncesinde büyük emek ve disiplinle çalıştıklarını söyleyen Öztürk, "Gerek veli, gerek kulüp, gerekse de federasyonun tam desteğiyle 2014'te çıkılan bu yolda 2015'te kupayla başarılarımızı taçlandırdık. Bundan sonra her şeyin daha kolay olacağının farkındayız" dedi.

Öztürk, artık Antalya'da su topu takımının var olduğunu dile getirerek, Antalya'nın çocuklarıyla tek kulvarda dahi olsa antrenman yaparak zaferlerine zafer katmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Kaynak: AA