Yeni Malatyaspor'da 7 Futbolcuyla Yollar Ayrıldı

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da 7 futbolcuyla yollar ayrıldı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da, geçen sezon şampiyon olan kadroda yer alan Ersin Veli, Caner Ağca, Şener Özcan, Emrah Kol, Onur Acar, Onur Kalafat ve Fatih Gül ile yolların ayrıldığı açıklandı. Yapılan karşılıklı görüşmeler neticesinde yolların ayrıldığı 7 futbolcuya geçen sezondan kalan alacaklarının ödendiği ifade edildi.

Yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için teknik direktör Yücel İldiz’in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı yönetimin Onur Kalafat, Ersin Veli, Fatih Gül, Caner Ağca, Emrah Kol, Onur Acar ve Şener Özcan’a kendilerine kulüp bulmalarını söyleyip, geçen sezonki emeklerinden dolayı teşekkür ettiği belirtildi. Başkan Gevrek’in ofisinde gerçekleşen görüşmelerde futbolcularla dostane bir ortamda ve karşılıklı olarak memnuniyetlerin dile getirilmesi şeklinde yolların ayrıldığı kaydedildi.

KOL: “HERKES HAKKINI HELAL ETSİN”

Yeni Malatyaspor’dan ayrıldığını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Emrah Kol, sarı-kırmızılı taraftarlardan helallik istedi. Yeni Malatyaspor’da yaşadığı güzel günler için camiaya teşekkür eden Emrah, “Yeni Malatyaspor camiasına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten çok güzel şeyler yaşadım. Burada yaşadıklarımı hiçbir zaman unutmayacağım. Herkes hakkını helal etsin” dedi.

Kaynak: İHA