Türkiye Ampute Futbol Ligi

Türkiye Ampute Futbol Ligi’nde Gaziantep’i temsil eden Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz sezonda büyük bir başarı gösteren ve ligi ilk 3 takım arasında tamamlayan Şahinbey Belediyesi, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan mavi-beyazlı ekip ilk olarak 3 başarılı oyuncusuyla sözleşme yeniledi. Kulüp başkanı Cuma Güzel’le masaya oturan Barış Telli, Fatih Şentürk ve Yalçın Kaçar sözleşmelerini 1 yıl daha uzatarak yeni sezonda takımda kalma kararı aldılar.

Başkan Cuma Güzel, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlandıklarını dile getirerek, “Geçtiğimiz yıl iyi bir performans ortaya koyduk. Futbolcularımızı ve teknik ekibi kutluyorum. Yeni sezonda daha da başarılı olmak için hem mevcut kadroyu korumak hem de yeni takım arkadaşları bulmak için çalışmalarımız sürüyor. Bugün de takımın başarısında büyük etkisi olan 3 futbolcumuzla sözleşme yeniliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Barış Telli, Fatih Şentürk ve Yalçın Kaçar ise takımda kaldıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, ligde başarıyı arttırmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler. Konuşmaların ardından 3 futbolcu 1’er yıllık sözleşmeye imza attı.

Kaynak: İHA