Şahinbey Ampute'de Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Türkiye Ampute Futbol Ligi'nde Gaziantep'i temsil eden Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute futbol takımı, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan mavi-beyazlı ekip ilk olarak 3 oyuncusuyla sözleşme yeniledi.

Kulüp Başkanı Cuma Güzel'le masaya oturan Barış Telli, Fatih Şentürk ve Yalçın Kaçar sözleşmelerini 1 yıl daha uzatarak yeni sezonda takımda kalma kararı aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kulüp Başkanı Cuma Güzel Güzel, yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlandıklarını belirterek, "Geçtiğimiz yıl iyi bir performans ortaya koyduk. Futbolcularımızı ve teknik ekibi kutluyorum. Yeni sezonda daha da başarılı olmak için hem mevcut kadroyu korumak hem de yeni takım arkadaşları bulmak için çalışmalarımız sürüyor. Takımın başarısında büyük etkisi olan 3 futbolcumuzla sözleşme yeniliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Barış Telli, Fatih Şentürk ve Yalçın Kaçar ise takımda kaldıkları için mutlu olduklarını belirterek, ligde başarıyı arttırmak için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi.

Konuşmaların ardından 3 futbolcu 1'er yıllık sözleşmeye imza attı.

Kaynak: AA