Dünya Şampiyonu İlknur Gedik, Tekrar Milli Takım'a Seçildi

Kütahyalı Dünya Şampiyonu olan milli sporcu İlknur Gedik, İzmir’de yapılan Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda yeniden Türkiye Şampiyonu olup, milli takıma seçildi.

İlknur Gedik, beraberinde Kick Boks Federasyonu Danışma Kurulu üyesi ve Kütahya İl Temsilcisi Ahmet Arabacı ile bölge hakemlerinden Fatma Çakır’la beraber Kütahya Halk Eğitim Müdürü Davut Ezen’i ziyaret ederek, Halk Eğitim Merkezi’nin spora yaptığı katkılar dolayıyla teşekkür etti.

Kick Boks Danışma Kurulu üyesi ve İl Temsilcisi Ahmet Arabacı, "Halk Eğitim Merkezimizin pek çok alanda olduğu gibi sportif alanda da düzenlediği kurslar ve katkılardan dolayı ben de şahsınızda Halk Eğitim Merkezini kutluyorum. Yapılan küçük destekler büyük emeklerle birleştiğinde ucundan büyük başarılar ve üretim çıkıyor. Bunda yol alan kadar, yol açanın da katkısı büyük. Milli sporcumuz İlknur GEDİK, işte bunun canlı bir ispatı. O büyük emek ve gayretini koyarken, kurumlarımız da yol açan olmuştur. Katkılarınızdan dolayı size teşekkür ediyoruz. Kütahya’mızın tanıtımında iftiharla bahsedebileceğimiz bir Dünya Şampiyonumuz var daha niceleri de olacaktır inşallah" dedi.

Halk Eğitim Müdürü Davut Ezen de kabulde yaptığı konuşmada, "Biz şu anda açtığımız yüzlerce kurstan 129 tanesi spor ile ilgili açılan kurslarımızdır. Bu kurslar sayesinde ciddi başarılar elde ediliyor. Ciddi organizasyonlar gerçekleşiyor. Ancak, futbol dışında bu büyük organizasyonlarda yeterli destek ve özellikle seyirci desteğinin olmaması manidardır. İnşallah bu konuda da gerekenler, gerekli çalışmaları yapacaktır. Biz İlknur kızımızın, başarılarıyla gurur duyuyoruz. Daha önce Dünya Şampiyonu olarak bağrımıza bastık, şimdi yeniden Türkiye Şampiyonu oldu ve inşallah kendisinden yeniden Dünya ve Avrupa Şampiyonlukları bekliyoruz. Bunu başaracağına da inanıyoruz. Yetişmesinde emeği geçen sizlere de teşekkür ediyoruz. Biz Halk Eğitim Müdürlüğü olarak İlknur’ a ve size verebileceğimiz her türlü desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

Halk Eğitim Müdürü Davut Ezen, ziyaret anında milli sporcu İlknur Gedik’e Halk Eğitim Merkezi kurslarında yapılmış olan ürünlerden oluşan bir paket hediye etti. (EFE)

Kaynak: İHA