Ahmet Gökçek TFF yönetim kurulu üyesi oldu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yeni yönetim kurulu üyesi Ahmet Gökçek, "Türkiye Futbol Federasyonu'nu en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi.

Ahmet Gökçek TFF yönetim kurulu üyesi oldu
Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Seçimli Genel Kurulu Ankara'da yapıldı. Seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Yıldırım Demirören, yeniden TFF başkanlığına seçildi.

Osmanlıspor Başkanı Ahmet Gökçek de, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yeni yönetim kurulu üyesi oldu. Ahmet Gökçek konu hakkında açıklamalarda bulundu.

'Sayın başkanımız Yıldırım Demirören'in yeniden seçilmesi sürpriz olmadı' diyen Ahmet Gökçek 'Sağolsunlar bize de görev verdiler. Biz de elimizden geldiği kadar yaklaşık 13-14 yıl kadar profesyonel futbol yaşantısı içerisindeki tecrübelerimizi buraya aktarmak istiyoruz' dedi.

Burasının gerçekten çok önemli bir yer olduğunu söyleyen Ahmet Gökçek 'Doğru işler yapıldığı zaman nerelere gidebileceğini gören insanlarız. Bunları da yapmak için buraya geldik. İnşallah görev dağılımından sonra herkes görevinin bilincinde olarak Türkiye Futbol Federasyonu'nu en iyi şekilde temsil edecek' şeklinde konuştu.

Ahmet Gökçek şunları söyledi;

 DEMİRÖREN TEK ADAY

Aslında baktığınız zaman çok adaylı seçimin olması doğruyu bulmak için daha iyi ama bugün baktığınızda bundan önceki yönetim takdir ediliyordu ki, tekrar yine aynı şekilde devam etti. Ama yönetimde de önemli değişiklikler var. Futbolda tecrübeli olan insanlar yönetim kurulunun içine dahil oldu. Federasyonumuz bu tecrübeden yararlanacaktır diye umut ediyorum.