Pınar Karşıyaka, THY Avrupa Ligi İçin Sunumunu Yaptı

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten, Avrupa Ligi yönetimine, Türkiye'ye verilecek "wildcard" için başarılı bir sunum yaptıklarını belirtti.

Erten, yaptığı yazılı açıklamada, THY Avrupa Ligi'ne katılmak için İspanya'nın Barcelona kentinde çok önemli bir adım attıklarını kaydetti.

Türkiye'ye verilecek "wildcard" için basketbol şubesinin mükemmel organizasyonuyla çok başarılı bir sunum gerçekleştirildiğini belirten Erten, "Euroleague yetkililerine, valilik makamının 'garanti mektubu'nu sunduk. Yaşar Holding'in sponsorluk ve bütçe ile ilgili mektubu verdik. Sunumda İzmir'in genel tanıtımını yapıp, şampiyonluk kutlamalarının videolarını izlettirdik. Başarılı bir sunumun ardından sonucun 10 gün sonra açıklanacağının bilgisini aldık" ifadelerini kullandı.

Pınar Karşıyaka'nın sunumunda Erten'in yanı sıra Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, basketbol şube sorumlusu Tamer Ustaoğlu, eski basketbol şube sorumlusu Turgay Büyükkarcı, genel menajer Selim Çınar ve Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Özel ile Ahmet Diker ve Kadir Rahmi Sarıcı da yer aldı.

Kaynak: AA