Gervinho yol ayrımında!

Roma’nın Fildişili yıldızı Gervinho’nun, Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Jazira’nın yolunu tutmaya yakın olduğu iddia edildi.

2013 yılında 8 milyon euro transfer ücretiyle Arsenal’dan AS Roma’ya transfer olan Fildişili yıldız Gervinho'nun, kendisiyle uzun süredir ilgilenen Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Jazira’ya transfer olabileceği belirtildi.

AS Roma’nın Gervinho için 13 milyon Euro transfer bedeli istediği ve iki kulüp arasında pazarlıkların sürdüğü açıklanırken, Fildişili yıldızın menajerinin ise oyuncunun yıllık ücretini 5 milyon euronun üzerine çıkarmaya çalıştığı kaydedildi.

Öte yandan Al Jazira’nın çiçeği burnunda teknik direktörü Abel Braga oyuncunun transferi konusunda İtalyan basınına yaptığı açıklamada, “O harika bir oyuncu ve her şey yolunda giderse takımımıza katılacak. Onu bekliyoruz. Mirko Vucinic ile harika bir ikili olacaklar. Transferi açıklanır açıklanmaz kutlamalara başlayabiliriz" şeklinde konuşarak oyuncunun Birleşik Arap Emirlikleri ekibine transferinin yakın olduğunun sinyalini verdi.

28 yaşındaki Gervinho, Serie A ekibi AS Roma ile 71 maça çıkarken 19 kez ağları sarsmayı başarmıştı. Roma’nın Gervinho’yu Al Jazira’ya satması halinde Genoa’dan İspanyol kanat oyuncusu Iago Falque’yi kadrosuna katması bekleniyor.