Galatasaray Sportif AŞ'deki İstifalar Yönetime İletildi

Galatasaray Sportif Aşž'de yaşŸanan istifalar, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu'na iletildi.

Sarı-kırmızılı kulüpte bir önceki dönemde, Duygun Yarsuvat başŸkanlığŸındaki yönetimin ikinci başŸkanı Hamdi Yasaman, AA muhabirine yaptığŸı açıklamada, "şžirketin yönetim kurulu başŸkanı olarak, yönetimde bulunan Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve Mete İkiz'in istifa mektuplarıyla, kendi istifamı da kulübe ilettim" dedi.

Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak ve Mete İkiz'in istifa mektuplarını kendisine getirdiklerini aktaran Yasaman, bugün kulübe gidip kendisi istifasıyla birlikte bu mektupları da kulüp yönetimine verdiğŸini vurgulayarak şŸunları söyledi:

"Kulüpte yeni bir yönetim göreve geldi. Bizde bir başŸkanlık sistemi mevcut ve bir önceki yönetimin Sportif Aşž'deki temsilcileri olarak bugün itibariyle ayrılıyoruz. Bundan sonra yeni başŸkan istediğŸi isimleri atayacaktır. Bizde başŸkanlık sistemi geçerli olduğŸu, kurumsal bir yapı bulunmadığŸı için işŸler böyle yürüyor."

- "Dürüst ve Albayrak kırgınlar"

Yasaman, Galatasaray Futbol Takımı'nın şŸampiyonluk kutlamalarında kürsüye davet edilmeyen eski idareciler Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın bir kırgınlık yaşŸadıklarını söylerken, kendisinin de benzer hisler taşŸıdığŸını dile getirdi.

"Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst, yaptığŸımız görüşŸmede kırgınlıkları olduğŸunu söylediler" ifadelerini kullanan Yasaman, "Ben de hem yönetici hem de futbolun bağŸlı olduğŸu şŸirketin en üst yetkilisi olarak kutlamalar için davet dahi almadım ve stada da gitmedim. Bana sorulmadı bile. Albayrak ve Dürüst, kırgınlıkları nedeniyle istifa mektuplarını benim vasıtamla kulübe ilettiler" şŸeklinde konuşŸtu.

Kaynak: AA