Tire 1922'De Hedef 3. Lig

Tire Belediye Başkanı ve Tire 1922 Futbol Kulübü Onursal Başkanı Tayfur Çiçek, Tire'yi spor kenti yapacaklarını, gelecek sezon erkek futbol takımıyla bayan futbol takımlarının 3'üncü ligde mücadele edeceğini söyledi.

Çiçek, Maltepe mevkisinde yapılacak yeni stadyumun ihalesinin kısa bir süre önce gerçekleştirildiğini ifade ederek, "Toplam 43 bin metre kare alana inşa edilecek, 14 bin kişilik yeni stadyumumuz tamamlandığında standartlara uygun modern bir tesise kavuşacağız. Artık, birçok spor organizasyonu Tire'de gerçekleştirilecek" dedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu ile görüşmelere başladıklarını aktaran Çiçek, "Bayan voleybolunda Tire'den yeni yıldızlar çıkaracağız. Gelecek sezon futbol takımıyla bayan voleybol takımımız da 3'ncü ligde mücadele edecek. Hafta sonları sporseverler açısından son derece renkli geçecek" diye konuştu.

Çiçek, Tire 1922'nin, yeni sezon hazırlıklarına temmuz ayında başlayacağına ve bazı oyunlarla yollarını ayırdıklarını anımsatarak, "Ayrılan oyuncuların yerine transfer yapmayı planlalıyoruz. Geçen yıl kıl payı kaçırdığımız play-off'u, bu yıl şansa bırakmayacağız. Gruptan şampiyon olarak çıkmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA