Düzköy Doğa Kampı Start Aldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Trabzon Düzköy İlçesine bağlı Haçkalı Yaylası’nda Doğa kampı start aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerIendirmelerini sağlamak amacıyla Trabzon Düzköy İlçesi Haçkalı Yaylası’nda 90 öğrencinin katılımı ile Doğa kampı start aldı. Kampa katılanlar spor aktiviteleri yanı sıra Uzungöl, Sümela Manastırı, Ayasofya Camii, Boztepe ve şehir gezileri gerçekleştirecekler.

Kamp açılışına Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Birdal Öztürk, Gençlik ve Spor Uzmanı Halil İbrahim Demir’in katılımı ile start aldı. Açılışta konuşma yapan İl Müdür Vekili Birdal Öztürk , “Türkiye’nin farklı yerlerinden farklı kültürlerden bir araya gelen gençlerimiz şehrimize hoş geldiniz. Sizler Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın yürütmüş olduğu Gençlik Kampları’na katılan şanslı gençlersiniz . Buradan çok güzel arkadaşlıklar ve anılar ile ayrılacaksınız. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman sizlerin yanındayız” dedi.

Öte yandan, Gençli Kampı boyunca öğrenciler, Paintball, Mini Golf, Futbol, Basketbol, Voleybol, Okçuluk, Yapay tırmanış, Geleneksel Türk Sokak Oyunları, Satranç, Masa Tenisi gibi etkinlikler ile dolu dolu bir hafta geçirecekler.

Kaynak: İHA