Yurtgüven Açıklaması 'Hak Ettiğimiz Süper Lige Çıkacağımızı Düşünüyorum'

Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven, 2-0 kazandıkları Adana Demirspor maçı sonrası, "Osmanlıspor’un 2009 yılında haksız yere düşürüldüğü süper lige dişiyle tırnağıyla hak ederek başlayacağını düşünüyorum" dedi.

PTT 1. Lig’in 32. haftasında üst sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada sahasında Adana Demirspor’u konuk eden Osmanlıspor mücadeleden 2-0 galip ayrılarak, bitime iki hafta kala çok önemli bir avantaj sağladı. En yakın rakibi Adana Demirspor’a 4 puan fark atan Osmanlıspor, Kayserispor’un ardından süper lige çıkan ikinci takım olmaya çok yakın.

Osmanlıspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven, karşılaşmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, "Çok mutluyuz, çok büyük bir avantaj yakaladık ama hiçbir şey bitmedi. Futbolda her şey var. Biz yine tedbirimizi alacağız, takdiri Allah’a bırakacağız" dedi.

"ZORLU BİR SÜREÇTEN GEÇTİK, KENDİ İÇİMİZDE HALLETTİK"

Yurtgüven, sözlerine şöyle devam etti:

"Osmanlıspor’un 2009 yılında haksız yere düşürüldüğü süper lige, hakkı olan süper ligde dişiyle tırnağıyla hak ederek mücadelesine başlayacağını düşünüyorum. Allah emeği geçen herkese başta emeği geçen başkanımız Ahmet Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek’e, teknik heyete, bizle çalışmış olan Osman Özköylü’ye, Yılmaz Vural’a herkese çok teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun."

"Zorlu bir süreçten geçtik ama bunu kendi içimizde hallettik" diyen Yurtgüven, "Zorlu rakiplerle mücadele ettiğimizi düşünmüyorum çünkü ligin en kaliteli takımı Osmanlıspor’du. Biz bazen istediğimiz gibi oynayamadık, sahaya yansıtamadık. Bu da rakiplerimize avantaj oldu. Umarım önümüzdeki iki haftayı da iyi geçirip hak ettiğimiz süper lige çıkacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

YILDIZ: "SON MAÇI ALIP ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ"

Osmanlıspor’un deneyimli forveti Mehmet Yıldız, "Son maç bizim için önemli, bir galibiyetle şampiyon olacağız. O maçı da alıp şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA