Trabzonspor Eski Başkanlarından Sadri Şener'in Yargılanması Sürüyor

Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Sadri Şener hakkında, ’Güveni kötüye kullanma’ ve ’Özel belgede sahtecilik’ suçlamalarıyla 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın duruşmasına bugün devam edildi.

Trabzon 3. Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, Şener’in avukatı Muhammet Miraç Arslantürk ile Trabzonspor Kulübü avukatı Köksal Kızıltaş katıldı.

Duruşmada konuşan Trabzonspor avukatı Köksal Kızıltaş, daha önceki duruşmada savunmasını yapan Sadri Şener’in suçunu itiraf ettiğini iddia ederek "Sadri Şener mahkeme huzurunda suçunu itiraf etmiştir. Dava konusu faturaların ve sözleşmelerin sonradan hazırlandığını burada kabul etmiştir. Mahkeme bizim aldığımız bu bilirkişi raporunu kabul edip etmediğini tutanağa geçsin, bu bilirkişi raporunu kabul edilmeyecekse yeni Adli Tıp Kurumu’ndan mürekkep tahlilide olan yeni bir bilirkişi raporu alınsın” dedi.

Şener’in avukatı Arslantürk de yeni beyanda bulunmayacaklarını ifade ederek dosyadaki eksikliklerin giderilmesini talep etti.

Avukat savunmalarının ardından Mahkeme Hakimi, iddianamede adı geçen avukatlar Necdet Budak, Hasan Ölçer, Ahmet Fidanoğlu, Halil İbrahim Koca, Ali Çelik ve Levent Bıçakçı’nın tanık olarak dinlenilmesine ve Şener’in avukatı Arslantürk’ün aldığı bilirkişi raporunun kabul edilip edilmeyeceğine ya da Adli Tıp Kurumu’ndan başka bir bilirkişi raporu aldırılıp aldırılmayacağına ise bu tanıkların dinlenilmesinden sonra karar verilmesine hükmederek duruşmayı 8 Eylül 2015 tarihine erteledi.

Kaynak: İHA