Real Madrid'e "evlat acı"sı!

Juventus, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında sahasında ağırladığı Real Madrid'i, Madrid ekibinden aldığı Morata ile vurdu.

Real Madrid'e
UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Juventus ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Juventus Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi Juventus 2-1'lik skorla kazandı.

Maçın açılış perdesini 8. dakikada Alvaro Morata açarken, Cristiano Ronaldo 27. dakikada skora eşitliği getirdi. 1-1 biten ilk yarının ardından Carlos Tevez 58. dakikada penaltıdan attığı golle Juventus'a galibiyeti getirdi.

İki takım arasındaki rövanş mücadelesi 13 Mayıs'ta Estadio Santiago Bernabeu'da oynanacak.

MADRID OYNADI AMA ÖNE GEÇEMEDİ

Maçın ilk yarısı dengeli bir şekilde geçti. Real Madrid, Torino'da maça iyi bir başlangıç yapmasına karşın eski oyuncusu Alvaro Morata'nın golüyle geri düştü.

Yedikleri golden sonra daha fazla topa sahip olarak oyuna devam eden Real Madrid, oyuna daha fazla hakim olmaya başladı. Cristiano Ronaldo ile eşitliği bulan konuk ekip Madrid, yine Cristiano Ronaldo ve James Rodriguez ile net fırsatlardan yararlanamadı.

Juventus ise golü bulup taraftarının desteğini arkasına alsa da, özellikle Real Madrid'in empoze ettiği oyuna karşı gelemeyince kalesinde beraberlik golünü görmesi kaçınılmaz oldu.

JUVENTUS KONTRA VURDU!


İkinci yarıya gol arayarak başlayan taraf Juventus olsa da, ilk yarıdaki topa sahip olarak başlayan Real Madrid oldu. Bir iki faul alarak tempoyu düşüren ve Juventus'un agresifliğinin geçmesini bekleyen Madrid, tekrar maçın hakimi oldu. Oyun ilk yarıdaki dengesinde sürerken Juventus 2'ye 2 gelinen bir atakta Carvajal'in Tevez'e yaptığı hareket sonrası penaltı kazandı. Topun başına gelen Tevez, direkt ortaya atarak hata yapmadı.

JUVE, 3-5-2 İLE DAHA TEHLİKELİ


Golden sonra Real Madrid'de Isco çıkıp Javier Hernandez girerek daha hücumcu bir kimlik benimsendi. Juventus'ta ise Stefano Sturaro oyundan çıkarken, Barzagli oyuna dahil oldu ve Allegri takımını 3-5-2'ye çevirdi.

Juventus, 3-5-2 ile daha defansif bir kimlikle sahada yer alırken, Alvaro Morata'nın hücuma gelen topları doğru kullanması ve dağıtması ile birlikte tehlikeli ataklar yaratmayı başardı. Bu bölümde Real Madrid'den daha gole yakın oynayan Juventus, turun kapısını aralayabilecek golü bulamadı.


MAÇTAN DAKİKALAR


VE MAÇ SONA ERDİ.

90' Sağ kanatta topla birlikte ilerleyen Cristiano Ronaldo'ya sert müdahalede bulunan Giorgio Chiellini sarı kart görüyor.

90' Karşılaşmanın sonuna en az 3 dakika ilave ediliyor.

86' Real Madrid'de ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Gareth Bale kenara geliyor ve Jese Rodriguez oyuna dahil oluyor.

86' Juventus'ta üçüncü ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Carlos Tevez oyundan çıkıyor ve Roberto Pereyra oyuna giriyor.

84' Marcelo sol kanattan ortasını yapıyor ancak Claudio Marchisio topu uzaklaştırıyor.

82' Real Madrid rakip yarı alanda iyice baskı kuruyor.

78' Juventus'ta ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Alvaro Morata oyundan çıkıyor ve Fernando Llorente oyuna giriyor.

77'Real Madrid bu dakikalarda sağlı sollu ortalarla ceza sahasında gol arıyor fakat Juventus defansı buna izin vermiyor.

75' Sol kanatta topla ilerleyen Alvaro Morata'yı sert müdahale ile yere düşüren Daniel Carvajal sarı kart görüyor.

74' Defanstan dönen topu önünde bulan Toni Kroos ceza yayı gerisinden çok sert vuruyor ancak top üstten auta çıkıyor.

73'Sergio Ramos sağ kanatta topla buluştuktan sonra ortasını yapıyor ancak herkesi aşan top ters kanattan taca çıkıyor.

70'Stephan Lichtsteiner sağ kanattan ortasını yapıyor ve Real Madrid defansı topu uzaklaştırıyor.

68'Kaşı açılan Giorgio Chiellini'nin tedavisi tamamlandıktan sonra mücadele kaldığı yerden devam ediyor.

66'Cristiano Ronaldo pasını Toni Kroos'a veriyor. Ceza yayı gerisinde topla buluşan Kroos gelişine şutunu çekiyor ancak top, Juventus defansından geri dönüyor.

64'Juventus'ta ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Stefano Sturaro oyundan çıkıyor ve Andrea Barzagli oyuna giriyor.

63'Real Madrid'de ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Isco oyundan çıkıyor ve Javier Hernandez oyuna giriyor.

62'Arturo Vidal'ın pası ile ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Stefano Sturaro şutunu çekiyor ancak top, Pepe'den geri dönüyor.

61'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Andrea Pirlo arka direğe ortasını yapıyor ancak Real Madrid defansı topu uzaklaştırıyor.

59'Savunmadan gelen pasa hareketlenen Arturo Vidal için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

57' GOOOLLL!!! Juventus, Carlos Tevez'in penaltı golü ile 2-1 öne geçiyor.

57' Topun başına Carlos Tevez geçiyor.

57' Penaltı pozisyonu öncesinde topsuz alanda Alvaro Morata'yı düşüren Marcelo sarı kart görüyor.

56' Juventus penaltı kazanıyor! Hızlı gelişen atakta Carlos Tevez topla birlikte ceza sahasına girdikten sonra Daniel Carvajal'ın müdahalesi ile yerde kalıyor ve Martin Atkinson penaltı noktasını gösteriyor.

56' Arturo Vidal hakeme itirazlarından dolayı sarı kart görüyor.

55' Orta alandan kullanılan serbest vuruşta Toni Kroos arka tarafa ortasını yapıyor ve Leonardo Bonucci topu kornere gönderiyor.

52' Bu dakikalarda karşılaşma, karşılıklı fauller ile sık sık duruyor.

49' Sol kanatta topla buluşan Marcelo ayağının dışıyla arka direğe ortasını yapıyor ancak top herkesi aşarak auta çıkıyor.

48' Arturo Vidal'ın pasında topla buluşan Carlos Tevez ceza yayından sol ayağı ile şutunu çekiyor ve kaleci Iker Casillas üzerine gelen topu kontrol ediyor.

47' Orta alanda rakibi Sergio Ramos'a sert müdahalede bulunan Carlos Tevez sarı kart görüyor.

46' İkinci yarıya Real Madrid başlıyor.

45' Martin Atkinson ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 1-1 eşitlik ile sona eriyor.

41' Real Madrid ikinci gole çok yaklaşıyor! Marcelo pasını sol kanattan gelen Isco'ya veriyor. Isco ceza sahasına girdikten sonra ortasını altıpas içerisine yapıyor. James Rodriguez o noktada gelişine kafa vuruşunu yapıyor ancak top üst direkten oyun alanına geri dönüyor. Ceza sahası içi sol çaprazda topu önünde bulan Marcelo şutunu çekiyor fakat top kalenin üstünden auta çıkıyor.

39' Sol kanatta topla buluşan Patrice Evra yerden ortasını yapıyor ancak top herkesi aşıyor ve Marcelo ters kanatta topu kontrol ediyor.

37' Juventus bu dakikalarda topa daha fazla sahip oluyor.

34' Claudio Marchisio ceza yayının sol tarafından şutunu çekiyor ancak top kalenin yanından auta çıkıyor.

30' Topla oynama oranlarında konuk ekip Real Madrid'in üstünlüğü bulunuyor.

30' Toni Kroos sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda ortasını yapıyor ancak Claudio Marchisio ön direkte topu uzaklaştırıyor.
27' Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon Cristiano Ronaldo 9. golünü kaydedirken, James Rodriguez 2. asistini yapıyor.

27' GOOOLLL!!! Real Madrid, Cristiano Ronaldo'nun golü ile eşitliği yakalıyor. Sağ kanattan gelişen atakta Daniel Carvajal pasını James Rodriguez'e veriyor. James, ceza sahası içi sağ tarafta topla buluştuktan sonra topu içeriye çeviriyor. Altıpas önünde o noktaya hareketlenen Cristiano Ronaldo rahat bir şekilde kafa vuruşunu yapıyor ve top ağlarla buluşuyor.

27'Golün asistini James Rodriguez yapıyor.

24' Sağ kanatta topla buluşan Stephan Lichtsteiner rakibi Marcelo'dan sıyrıldıktan sonra ceza sahası içi sağ çaprazdan şutunu çekiyor ancak top yandan auta çıkıyor.

24'Isco'nun ara pasında topla buluşan Cristiano Ronaldo ceza sahası içi sol çaprazdan şutunu çekiyor ancak top kalenin yanından auta çıkıyor.

23'Marcelo sol kanattan bir kez daha ortasını yapıyor ancak Gianluigi Buffon altıpas içerisinde topu rahatlıkla kontrol ediyor.

20'Sol kanatta topla buluşan James Rodriguez ceza sahasına ortasını yapıyor. Altıpas gerisinde iyi yükselen Raphael Varane kafa vuruşunu yapıyor fakat top kalenin üstünden auta gidiyor.

18'Ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Carlos Tevez bir kez daha kaleyi yokluyor ancak top kalenin yanından auta çıkıyor.

18'Carlos Tevez ceza sahası içerisinden şutunu çekiyor ancak o topu takip eden Alvaro Morata için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

15'Marcelo'dan aldığı topla ilerleyen Isco ceza yayı gerisinden şutunu çekiyor ancak Gianluigi Buffon topu rahatlıkla kontrol ediyor.

13'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Toni Kroos altıpas içerisine ortasını yapıyor ancak Giorgio Chiellini topu uzaklaştırıyor.

12'Ceza yayı gerisinde topla buluşan Toni Kroos tam cepheden çok sert vuruyor ancak Gianluigi Buffon topu son anda kornere çeliyor.

12'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda James Rodriguez ortasını yapıyor ancak Juventus defansı topu uzaklaştırıyor.

10'Sol kanatta topla buluşan Marcelo arka direğe ortasını yapıyor ancak herkeşi aşan top auta çıkıyor.

8'Alvaro Morata, busezon Şampiyonlar Ligi'ndeki 3. golünü kaydediyor.

8'GOOOLLL!!! Juventus, Alvaro Morata'nın golü ile 1-0 öne geçiyor. Claudio Marchisio ara pasını Carlos Tevez'e veriyor. Tevez, topla buluşur buluşmaz sağ çaprazdan şutunu çekiyor. Kaleci Iker Casillas'tan seken topu iyi takip eden Alvaro Morata kale çizgisi önünde topa dokunuyor ve top ağlarla buluşuyor.

7'Claudio Marchisio'nun pası ile sağ kanatta topla buluşan Alvaro Morata kaleciyi önde görür görmez aşırtma vuruşunu yapıyor ancak Iker Casillas zamanında kalesine dönerek topu iki hamlede kontrol ediyor.

6'ShotCeza yayı gerisinden kazanılan serbest vuruşta Cristiano Ronaldo şutunu çekiyor ancak baraja çarpan top taça çıkıyor.

5'Andrea Pirlo'dan topu kapan Gareth Bale topla birlikte ilerlerken yerde kalıyor ve ona sert müdahalede bulunan Leonardo Bonucci sarı kart görüyor.

5'Marcelo sol kanattan ortasını yapıyor ancak altıpas içerisinde Gianluigi Buffon topu kontrol ediyor.

3'Carlos Tevez'in pasıyla topla buluşan Stefano Sturaro ceza sahası dışı sol çaprazdan şutunu çekiyor ancak kaleci Iker Casillas üzerine gelen topu kontrol ediyor.

3'Orta alanın sol tarafından kullanılan serbest vuruşta James Rodriguez arka direğe ortasını yapıyor ancak kaleci Gianluigi Buffon topu kontrol etmeyi başarıyor.

1'Martin Atkinson'ın düdüğü ile maça ev sahibi Juventus başlıyor.