Kartepe Belediyespor'da Çifte Şampiyonluk Sevinci

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli 1. Amatör Küme Play-Off müsabakaları sonunda şampiyon olarak Süper Lig vizesi alan Kartepe Belediyespor yönetimi ve oyunvuları ile bir araya geldi.

Şampiyon takım oyuncu ve yöneticilerini tebrik eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, U-19 kategorisinde mücadele eden ekibi düzenlediği yemekte ağırladı. Kartepe Belediyesi’nin spordan sorumlu meclis üyesi Faruk Sarman öncülüğünde sportif alanda başarılı bir sezon geçiren Yeşil Mavililer, mutlu sona ulaşmanın gururunu Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ile paylaştı. Şampiyonluk yemeğinde Belediye Başkanı Üzülmez, belediye başkan yardımcısı ve Kulüp Başkanı Murat Sabri Çakır, belediye meclis üyesi, Belediye sportif Koordinatörü ve antrenör Faruk Sarman ile teknik heyet ve futbolcularla biraraya geldi.

Sportif direktör Faruk Sarman da, çok sağlam bir alt yapıları olduğunu, büyük emek verildiğini belirterek, “Tüm yaş gruplarında liglere katılıyoruz ve çoğunda önemli başarılar elde ediyoruz. U19 takımımız çok başarılı bir sezon geçirerek bileğinin hakkıyla şampiyon oldu. Tüm futbolcuları kutluyoruz” dedi.

A takımın yeni sezon hazırlıklarına dair transfer çalışmalarına başladıklarını da belirten Sarman, genç yetenekli futbolcuları tercih ettiklerini ve ilçenin yetiştirdiği önemli futbolculara her zaman kapılarının açık olduğuna dikkat çekti.

Zorlu lig maratonu ardından 2. Küme’de U 19 Kategorisinde şampiyon olan takımın yönetim, teknik ekip ve futbolcularını elde ettikleri başarıdan dolayı tek tek kutlayan Başkan Üzülmez, sergiledikleri centilmence mücadele ve elde ettikleri başarıdan dolayı kendileri ile gurur duyduğunu açıkladı.

Tesis konusunda müjdeli haberler de veren Başkan Üzülmez, “Köseköy Stadı’ndaki yıpranan zemini kaldırdık, yenisini yapacağız. Yeni sezona yetiştirmeyi umuyoruz. Ayrıca Uzuntarla ve Acısu’daki sahaları doğal çim zemine dönüştüreceğiz. Kentin en fazla doğal çim sahasına sahip ilçelerinden biri olacağız. Maşukiye Stadı’ndaki eksikliklerinin bitirilmesiyle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Çevre düzenlemesi, doğalgaz gibi problemleri çözdük, sadece ışıklandırma kaldı. Ayrıca yüzme havuzumuzun ihalesi de yapıldı. Sadece futbol değil, diğer branşlara da önem veriyoruz. Tüm gençlerimiz spor yapsın istiyoruz” dedi.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İzmit Belediyespor başkanlığı döneminde takımı 2. Küme’den alıp BAL’a çıkardıklarını hatırlatarak, “Kaldığımız yerden burada devam edeceğiz. Kartepe ilçemizin en kısa sürede profesyonel liglerde temsil edilmesi için çaba gösteriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA