Erkan Zengin, Milosevic Ve Isaksson, İsveç Kadrosunda

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) elemelerinde mücadele eden İsveç Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı.

Teknik direktör Erik Hamren tarafından belirlenen 24 kişilik aday kadroda, Trabzonspor'dan Erkan Zengin ve Beşiktaş'tan Alexander Milosevic'in yanı sıra Kasımpaşa kalecisi Andreas Isaksson ve sezon başında Gençlerbirliği'nden Yunanistan'ın Olympiakos takıma transfer olan Jimmy Durmaz da yer aldı. Galatasaray'ın eski futbolcusu Johan Elmander ise kadroya dahil edilmedi.

Harmen, düzenlediği basın toplantısında, FIFA'daki rüşvet skandalına değinerek, "Şaşırdım diyemem. Ortaya atılan iddialar çok çirkin ve kötü. Futbolda bu iddiaların konuşulması üzüntü duyulacak bir gelişme" dedi. Paris Saint-Germain'in golcüsü Zlatan Ibrahimovic'le telefonda görüştüğünü belirten Harmen, Ibrahimovic'in sakatlıktan sonra idmanlara başladığını ve durumunun iyi olduğunu söylediğini paylaştı.

EURO 2016 elemeleri G Grubu'nda 9 puanla 2. sırada bulunan İsveç'in, 7 Haziran'da özel maçta Norveç, 14 Haziran'da grupta Karadağ ile yapacağı karşılaşmalarda mücadele edecek aday kadrosu şöyle:

Andreas Isaksson, Kristoffer Nordfeldt, Robin Olsen, Ludwig Augustinsson, Pierre, Bengtsson, Pontus Jansson, Erik Johansson, Alexander Milosevic, Per Nilsson, Jonas Olsson, Anton Tinnerholm, Oscar Wendt, Marcus Berg, Jimmy Durmaz, Albin Ekdal, Emil Forsberg, Zlatan Ibrahimovic, Kim Kallström, Sebastian Larsson, Marcus Rohden, Isaac Kiese Thelin, Ola Toivonen, Pontus Wernbloom, Erkan Zengin.

Kaynak: AA