Engin: Beşiktaş'ın kaderini 10 gün belirledi

Beyaz Futbol yorumcusu Sinan Engin Beşiktaş’ın 10 günde şampiyonluğu verdiği belirterek “Bir futbol takımı koca bir camia 10 gün içinde kaderini belirliyor. 3 tane yenebileceğin maçı veriyorsun” dedi.

Engin: Beşiktaş'ın kaderini 10 gün belirledi
Şampiyonluk düğümünün son haftalarda çözüldüğü belirten Sinan Engin, Beşiktaş Camiası ve takıma sitem etti. Şampiyonluğun son 3 maçta kaybedildiği söyleyen Engin “Bir futbol takımı koca bir camia 10 gün içinde kaderini belirliyor. 3 tane yenebileceğin maç. Yani biz Beşiktaş arenaya 4 puan önde gider derken, sanki Beşiktaş Galatasaray'la deplasmanda oynuyor. Hayır, kardeşim 3 tane kazanabileceğin maç. Gaziantep 7-8 tane gol kaçıyorsun. Dönüyorsun Torku Konya kendi evinde yenemiyorsun. Gidiyorsun Akhisar'da berabere kalıyorsun. Yani bu takımları yenmek çok mu zor? Bu takımları yenmedin mi? Yendin. 10 gün içinde kaderin senin belirleniyor. Bugün şu 3 maçı alsan yarın ki maç şampiyonluk maçı.” dedi.

ZATEN OLMA ŞAMPİYON

Ligin güçlü takımı Trabzonspor'u 2 sefer yendikten sonra Anadolu takımlarına puan kaybeden Beşiktaş takımını sert sözlerle eleştiren ünlü spor yorumcusu “Sen kalkıyorsun gidiyorsun Trabzon'u Trabzon'da yeniyorsun ligin en güçlü takımı. Bu Trabzon 2 defa Galatasaray'ı yeniyor. Sen gidiyorsun Antep'i yenemiyorsun, Akhisar'ı yenemiyorsun. Zaten olma şampiyon.” diyerek bu maçları kazanması gerektiğinin altını çizdi.

BEYAZ GAZETE