Süper Lig'in Yeni Takımı Osmanlıspor

Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, "Esas iş bundan sonra başlıyor. Süper Lig kolay bir lig değil" dedi.

PTT 1. Lig’in son haftasında Osmanlıspor sahasında Bucaspor’u 5-1 mağlup etti. Bu skorla Osmanlıspor ligi ikinci sırada tamamlayarak Spor Toto Süper Lig’e yükseldiğini ilan etti. Bucaspor ise ligden düştü.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilere açıklama yapan Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, "İyi bir sezon ve iyi bir ikinci yarı yaşadık. Herkesi kutluyorum. Takımımı, başta Melih Başkanı, Ahmet Başkanı olsun hepsini tebrik etmek lazım. Malzemecileri ve çalışan herkesi tebrik ediyorum" dedi.

Son 8 hafta psikolojik destek aldıklarını belirten Tütüneker, "Zafer Bey’e çok teşekkür ediyorum. Allah ondan da razı olsun. En son olarak aileme de çok teşekkür ediyorum. Çünkü bana inanılmaz destek oluyorlar" diye konuştu.

Tütüneker, "Kutlamalar oldu. Dinlenip ondan sonra önümüzdeki seneye planlama yapmak lazım. Başkan Ahmet Gökçek devam edeceğimizi beyan etti ama küçük bir konuşma yaptıktan sonra inşallah hayırlı olur, devam ederiz. Bakalım, esas iş bundan sonra başlıyor. Süper Lig çok kolay bir lig değil hakikaten çok zor bir lig. Dolayısıyla azıcık dinlendikten sonra işimizi sıkı tutmamız lazım" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Bucaspor adına basın açıklaması yapılmadı.

Kaynak: İHA