Liverpool'da gündem 'o'

İngiltere Premier Lig'de gelecek sezona iddialı bir takım kurmak isteyen Liverpool, transfer listesini şekillendirmeye başladı.

Geçen sezon Luis Suarez ise şampiyonluğa çok yaklaşan, fakat onu Barcelona'ya sattıktan sonra yerini doldurmakta zorlanan Liverpool, forvet hattında bu yaz nokta atışı yapmak istiyor.

Sturridge, Lambert ve Balotelli forvet rotasyonu ile sezona başlayan Liverpool, Sturridge'in sakatlığı, Lambert ve Balotelli'nin de formsuzluğu sebebi ile hücumda bir türlü istikrarı tutturamazken gelecek sezon için kadrosuna Aston Villa'dan Christian Benteke'yi katmak istiyor.

3 yıldır Aston Villa formasını giyen 1990 doğumlu Benteke, uzun boyu ve güçlü fiziği ile dikkat çekiyor. Bu sezon takımı Aston Villa ile 28 maçta forma şansı bulan Benteke, 13 gol kaydetti 2 de asist yaptı.

Ada basınındaki haberlere göre, Aston Villa'nın oyuncu için istediği bedel 30 milyon euro iken, oyuncuya önerilecek haftalık maaş ise 100 bin euro. Bu transferin gerçekleşmemesi halinde Liverpool'un teklif yapacağı diğer isim ise Mario Mandzukic.