Sneijder patladı! Saçmalık!

Wesley Sneijder, ülke medyasına şampiyonluk yarışı ve Gençlerbirliği maçında attığı golle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, ülke medyasına şampiyonluk yarışı ve Gençlerbirliği maçında attığı golle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yıldız oyuncu Beşiktaş'ı yendikleri takdirde şampiyon olacaklarını söylerken, Gençlerbirliği maçında kalecinin kasıtlı olarak elini çektiği iddialarına gülmekle yetindi.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Foxsports'un Hollanda yayınına katıldı. Son günlerde yoğun olacağı hatırlatılan Sneijder'in bu hafta sonu Galatasaray ile şampiyonluğa ulaşabileceği vurgulandı.

Yaşlandıkça daha da iyi hale geldiği yorumu yapılan Sneijder şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak, "Sezon sonunda hem lig hem de kupa şampiyonluğunu istiyoruz. Türkiye'de dördüncü yıldıza oluşan ilk takım olmak için çalışacağız. Bu yarışta Fenerbahçe ile kıyasıya bir yarış içerisindeyiz" dedi.

Sadece futbol oynamak istediğini ve oynamayacak durama geldiğinde de kariyerine teknik direktör olarak devam edebileceğini söyleyen Hollandalı yıldız, şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak "Beşiktaş ile oynayacağımız maçı kazanırsak, hemen hemen şampiyon olmuş sayılırız" diye konuştu.

Son hafta maçında Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın doğup büyüdüğü Rize'de oynayacaklarının hatırlatılması üzerine ise Wesley Sneijder, "Onun hakkında da çok konuşacaklar. Çok fazla komplo teorisi var; ancak bunlar saçmalık" dedi.

Galatasaray'ın, Gençlerbirliği'ni kendisinin attığı golle 1-0 yendiği maçta kalecinin elini çektiği yönündeki yorum üzerine ise Sneijder, "Kaleci şutu görmedi. Düşerken de top zaten geçmiş görünüyor. O da düşüşünü engellemek için elini çekiyor. Bu daha mantıklı bir hikaye" ifadelerini kullandı.

Şike iddialarına sadece gülebileceğini söyleyen Sneijder, "Bu tam bir saçmalık" demekle yetindi.