Motosiklet Tutkununa Belediye Desteği

Sındırgı Belediyesi, Türkiye Pist Şampiyonasına katılacak olan Akın Bulut’a sponsor oldu.

Balıkesir’in Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Güreş, Futbol ve Cirit’ten sonra motosiklet tutkunu bir gencin daha elinden tutarak yarışmalara katılmasını sağladı.

Sındırgı Belediyesi, Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından 23- 24 Mayıs tarihleri arasında İzmir Pınarbaşı Ülkü pistinde Türkiye Pist Şampiyonasına katılacak olan Akın Bulut’a sponsor oldu. Şampiyonaya katılacak olan Bulut’a yarışta kullanması için lastik hediye edildi. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akar ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yavuz’un elinden lastiklerini alan Akın Bulut pistlerin yollardan daha güvenli olduğunu vurguladı. İzmir Pınarbaşı Ülkü pistindeki yarışmada Bulut’a başarı dileyen Belediye Başkan Yardımcısı Akar; "Bu genç arkadaşımız Belediye adına yarışmaya katılacak ve bizde belediye olarak lastikleri hediye ediyoruz. Sındırgı’yı temsil edecek” dedi.

İlk defa yarışmaya katılacak olan Bulut pistlerin yollardan daha güvenli olduğunu belirterek; "Türkiye Motosiklet Federasyonun düzenlediği yarışmada Belediyeyi temsil edeceğim. Toplam 20 kişi katılıyor. Benim gibi bir sürü genç pistte yarışmak istiyor. Fakat bir çok arkadaşımıza sahip çıkılmıyor. Çok uğraştım girmek için en sonunda belediye elimden tuttu. Onların sayesinde kendimi göstermek için pistlere çıkıyorum. İnşallah daha iyisi olur. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bulut yarışmaların devamında Yunanistan’da da Sındırgı Belediyesini temsil etmek istediğini söyledi.

Kaynak: İHA