Malaga'da Ambrabat rüzgarı!

Nordin Amrabat, Malaga'da yılın futbolcusu seçildi, ödülünü düzenlenen törenle aldı.

Malagalılar Nordin Amrabat'ı önemli bir ödüle layık gördü.

Galatasaray'dan kiralık olarak forma giydiği İspanyol ekibinde başarılı bir sezon geçiren Faslı futbolcunun gelecek sezon için durumu belirsizliğini korurken, mavi-beyazlılar yarınki son maç öncesinde sezonun en iyisini belirledi. 27 yaşındaki futbolcu sosyal medyada yapılan oylama sonucunda, Malaga'da sezonun en iyi oyuncusu seçildi. Amrabat ödülünü La Rosaleda Stadı'nın basın odasında gerçekleştirilen törenle aldı. Oyuncuya bir plaket ve Malaga atkısı hediye edildi.

Dönüş için tarih verdiler
Öte yandan Amrabat'ın, Malaga'nın yarın Sevilla yapacağı sezonun son maçından sonra İspanya'dan ayrılacağı ve tatile çıkacağı bildirildi.

Ancak İspanyollar Amrabat'ın bu süreçten sonra geri döneceğini ve Malaga formasıyla yeni sezon hazırlıklarına döneceğini iddia ettiler. Malaga yerel basınındaki haberlerde, Galatasaray yöneticisi Albayrak'ın oyuncunun sarı-kırmızılılara dönmek istediği iddiasına karşın, Amrabat'ın asıl Malaga'da mutlu olduğu, önümüzdeki süreçte Türk kulübünden bonservisin alınacağı ve 12 Haziran'daki milli maçın ardından Haziran sonuna doğru Malaga kampına katılacağı belirtildi.