Didim Belediyesporda Görev Dağılımı Yapıldı

Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş ve yeni yönetim kurulu üyeleri basın toplantısı düzenledi. Kulüp Başkanı Altıntaş gelecek yıl hedeflerinin bir üst lig olarak açıklarken yeni yönetimde yapılan görev dağılımıyla ilgili de bilgiler verdi.

Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş ve yeni yönetim kurulu üyeleri basın toplantısı düzenledi.

Bugün saat 12:30’da Şehir stadındaki kulüp tesislerindeki basın toplantısında konuşan Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş 20 Mayıs’ta yapılan genel kurul sonrasında 9 asil ve 7 yedek yönetim kurulu ile göreve başladıklarını, asil-yedek ayrımı yapmadan görev yapılacağını söyledi.



Başkan Altıntaş geçen sezonu ligi 3. Sırada bitirdiklerini ve kendileri açısından bunun başarılı olduğunu belirterek “Bu yıl grubumuzda daha güçlü takımlar var. Kuşadası ve Söke ile mücadele edeceğiz. Öncelikle il takımlar arasında mücadeleyi iyi yapıp daha sonra grupta iyi yerlere gelmeyi hedefliyoruz.” dedi.

“BÜTÇE 750 BİN TL; HEDEF ÜST LİG”

Didim Belediyespor’u üst lige çıkarmak istediklerini belirten Altıntaş toplumun tüm katmanlarından destek beklediklerini ifade etti.

Altıntaş Belediyenin kendilerine destek olduğunu belirterek “Geçen yıl olduğu gibi bu yılda 3. Koy’un şezlong ve şemsiye geliri ile Halı saha geliri kulübümüze kalacak. Bunun dışında Büyükşehir belediyemizden de destek bekliyoruz. Geçen yıldan cüzi miktarda borcumuz kaldı. Spor okullarını hayat geçirip hem altyapıyı destek sağlayacağız hem çocuklarımızı spor yaptıracağız.” dedi.

Antrenör konusunda geçen yıl takımı çalıştıran Ayhan Yıldız ile gelecek hafta görüşeceklerini belirten Altıntaş gelecek yıl için 750 Bin TL’lik bir bütçe ön gördüklerini de sözlerine ekledi.

Didim Belediyespor yeni yönetim kurulunda görev dağılımı şu şekilde; “Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş 2. Başkan Ahmet Yılmaz, Genel sekreter Akın Ergenekon, Muhasip Üye Ercan Sorkun, Genel Kaptan Abdullah Engil Yönetim kurulu üyesi Özcan Saygın, Ali Çanak, Erdal Ermurat, Tolga Saylan” Ayrıca Futbol Şube sorumlusu Abdullah Engil ve Özer Çınar Altyapı sorumlusu Erdal Ermurat ve Hakan Gürsoy Branş sorumlusu Ercan Sorkun ve Metin Tütüncü

Kaynak: İHA