Sinan Engin:Şerefli ikinciliklere razıyım

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman'ın şikeyle ilgili sözleri Sinan Engin'i kızdırdı.

Sinan Engin:Şerefli ikinciliklere razıyım
Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan 'Derin Futbol' programına telefonla bağlanan Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, çarpıcı açıklamalar yaptı.

FENERBAHÇE'NİN ŞİKEYE ALIŞKANLIĞI VAR

Yasaman, Galatasaray'ın önünü kesmek için bazı spekülasyonlar yapıldığını söyledi. Ertem Şener''in Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu'nun 'Eski alışkanlıklar devam ediyor' sözlerini hatırlatması üzerine Yasaman 'Bizim alışkanlığımız yok ama Fenerbahçe'nin şikeye alışkanlığı var'. Bu da mahkeme kararı ile sabit.' dedi.

Yasaman, Sinan Engin'in 'Hakemlerden memnun değilsiniz. Ama bir takım düşünün ki kırmızı kart görmeden sezonu bitiriyor. Ne dersiniz?' şeklindeki sözlerine, ''Demek ki centilmen oynuyoruz. Hedef gösteriyorsunuz şu anda. Melo canı gönülden oynayan bir oyuncu. Kasti bir şey yaptığını düşünmüyorum. Fair - Play'de birincilik alacağız'' şeklinde cevap verdi.

Abdulkerim Durmaz köşeye sıkıştırdı


Hamdi Yasaman, programda bulunan Abdulkerim Durmaz'ın, 'Biraz önce Fenerbahçe'nin şike alışkanlığı devam ediyor' dediniz. Galatasaray, Ankaragücü'nü 8-0 yenerken havada uçan Doğan arabaları unuttunuz galiba. O zaman mahkeme karar vermedi tabi'' sözlerine ise, ''Galatasaray'da hiçbir zaman şike yapılamaz'' diye cevap verdi.

Rasim Ozan Kütahyalı bu sözler üzerine, ''Yapmayın yahu. Galatasaray hiç şike yapmamıştır demeyin. İlla ki yapılmıştır. Fenerbahçe'nin cahil yöneticileri gibi konuşmayın'' derken, Sinan Engin ise, ''Ben yaşadım. Maruz kaldım. Kimsenin kimseye böyle konularda söz söylemeye hakkı yok. Bu konularda konuşursak kimsenin kapısının önü temiz değil'' dedi.

ŞEREFLİ İKİNCİLİKLERDE OYNADIM...


Yasaman'ın bu sözleri 'Derin Futbol' stüdyosunu da karıştırdı. Bu sözlere , Sinan Engin  'Ben şerefli ikinciliklerde oynadım. Bu işleri bırakın. Kimsenin kimseye söz söyleme hakkı yok.' sözleriyle yanıt verdi.

BEYAZ GAZETE