Mourinho'dan şok açıklama!

Son maçında deplasmanda 3-0 kaybeden Portekizli teknik adam, karşılaşmanın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Chelsea'nin West Bromwich deplasmanından 3-0'lık mağlubiyetle ayrılmasının ardından Jose Mourinho, şampiyonluğun takımda motivasyon düşüklüğüne neden olduğunu belirtti.

Berahino'nun şov yaptığı, Cesc Fabregas'ın 29. dakikada kırmızı kart gördüğü maçta, Ev sahibi West Bromwich sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın bitimiyle konuşan Mou, "Bu büyük bir sürpriz değil. Şampiyon olan takımın sonraki maçta kaybetmesi motivasyon düşüklüğüyle alakalı." dedi.

Bayern Münih'i örnek gösteren Portekizli, Alman ekibinin de kalan üç maçı kaybetmesini kaybedilen motivasyonla ilişkili olduğunu belirtti.

Açıklamalarına devam eden Mourinho, "West Bromwich maçının ardından birini suçlamak gerekiyorsa suçlular; Manchester City, Manchester United, Arsenal ve Liverpool olmalıdır. Bu takımlar erken şampiyon olmamıza izin vermeseydi bugün burada yenilmeyecektik." dedi.

Portekizli hoca son olarak, "Bence erken şampiyon olan takımlar kalan maçları oynamasın, bırakın da tatil yapsınlar." diyerek yine bombayı patlattı.