İngilizler Ferhat'ın Golünü Anket Yaptı

İngiliz gazetesi Mirror, Galatasaray’ın Gençlerbirliği ile oynadığı maçta konuk ekibin kalecisi Ferhat’ın yediği tartışmalı gol için ’şike’ anketi yaptı.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda karşılaştığı Galatasaray’a 1-0 mağlup olan Gençlerbirliği’nde kaleci Ferhat’ın Hollandalı yıldız Sneijder’den yediği gol tartışmaları da beraberinde getirmişti. Avrupa basınında da geniş yer bulan maça ilişkin İngiliz Daily Mirror Gazetesi ilginç bir anket düzenledi.

İNGİLİZ GAZETESİ ANKET YAPTI

Gazete, internet sitesi aracılığıyla kaleci Ferhat’ın yediği golün görselini yayınlayarak, okuyucularına şike yapılıp yapılmadığına dair soru sordu. Ankete katılan okuyucuların yüzde 80’i ’Evet’ oyunu kullanırken, yüzde 20’si ise ’Hayır’ cevabını verdi.

KAPLAN: "KALECİLİĞİME LEKE SÜRDÜRMEK İSTEMEM"

Karşılaşmanın ardından genç file bekçisi Ferhat Kaplan, "Bir adım ters tarafa gittim. Gitmeden önce arkadaşın bacak arasında geçiyor top. Son anda gördüm topu. Gittiğimde ters yakalandım. Top geçtiği gibi elimi indirdim zaten. Ondan sonra böyle bir şey oldu. Ben daha 26 yaşındayım. Önümde hedeflerim var. O hedeflere ulaşmak için oynuyorum. Böyle kötü şeylerle ismime ve kaleciliğime leke sürdürmek istemem" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: İHA