Başkan Üzülmez Belediyespor'u Ziyaret Etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, başarılı bir sezon geçiren Kartepe Belediyespor Kulübünü ziyaret etti.

Başarılı bir sezon geçiren kulüp yönetimine teşekkür ziyaretinde bulunan Başkan Üzülmez’i Dumlıpınar Mahallesi’ndeki tesislerde Kulüp Başkanı Murat Sabri Çakır, Sportif Direktör Faruk Sarman, kulüp yöneticileri ve teknik heyet karşıladı.

Kulüp yetkilileri tesisleri gezdirdikleri başkanla faaliyetleri ve gelecekle ilgili projelerini paylaştılar. Kulüp Başkanı Çakır ve Sportif Direktör Sarman, çoğu profesyonel takımda bulunmayan alt yapı imkanları ile ilk sezonlarında sportif alanda çeşitli başarılara imza attıklarını hatırlattılar. Tüm yaş gruplarında liglere katılan sporcularla alt yapı çatısı altında 200 çocuğa güvenli ve hijyenik ortamlarda spor eğitimi alma imkanı sağlandığını belirten kulüp yetkilileri, “Başkanım sizin spora ve sporcuya gösterdiğiniz değer ve sağladığınız imkanlar sayesinde Kartepeli çocukların ailelerinin de güvenini kazandık. Çocukların malzeme taşıma ve yıkama işini bile biz kulüp olarak üstlendik. Kulübün çeşitli yerlerini onlara rol model olabilecek sporcu fotoğrafları ile süsledik. Derslerinden özel yaşantılarına kadar her şeylerini yakından takip ettik” dedi.

Yeni sezon için Kartepe Belediyesi Futbol Akademisini hayata geçirme hedefinde olduklarını kaydeden kulüp yetkilileri, “Futbol yetenekle değil eğitimle başlar sloganı ile çıktığımız bu yolda Kartepe’nin yetenekli gençlerini iyi eğitimle gelecek sezonlara hazırlamayı hedefliyoruz. Bu kapsamda futbol akademisini de hayata geçirmeyi sizlerin desteği ile planlıyoruz. TFF Akademik Ligler için başvuruda bulunduk” dedi.

A Takım ve diğer kategorilerdeki hedeflerini paylaşan kulüp yetkilileri, Kartepe’ye değer katan sportif başarıları yeni sezonda da artırarak sağlamak için “Şimdi Kartepe Zamanı” diyerek Kartepe Belediyespor Kulübü olarak hazır olduklarına dikkat çektiler.

Sportif başarıları nedeniyle Kartepe Belediyespor Kulübü futbolcuları ve teknik heyetini tebrik eden Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Göreve geldiğimiz ilk yıl içinde Kartepe’nin sportif anlamda elde ettiği başarılar için hepinizi cani gönülden kutluyorum. Yeni yatırımlar ve hedefler doğrultusunda birlikte elde etmeyi hedeflediğimiz başarıların gelecek sezonda artarak devam edeceğine de inancım tamdır. Centilmenlik içinde özel yaşantılarına dikkat eden, aldıkları eğitimleri başarıyla uygulayan sporcularımızın elde edeceği başarılar ilçemizin haklı gururu olmaya devam edecektir. Bu vesileyle başta Kartepe gençlerimiz olmak üzere, tüm Türk Gençliğinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, güzel bir gelecek diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA