Ahmet Gökçek, Beyaz Futbol'a konuştu

Spor Toto Süper Lige çıkmayı garantileyen Osmanlıspor’un kurucu Başkanı Ahmet Gökçek büyük başarının ardından ilk kez Beyaz Futbol’a konuştu.

PTT 1. Lig'de Antalyaspor'u deplasmanda 4-3 mağlup eden Osmanlıspor, ligin bitimine bir hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantiledi. Şampiyon takımın kurucu Başkanı Ahmet Gökçek, başarının sırlarını Beyaz Futbol'a anlattı.

Gökçek açıklamasında şunları kaydetti:

SÜPER LİG HEYECANINI YAŞAMAYA BAŞLADIK

Allahıma Hamdolsun. Daha öncede söylediğim gibi bu bize Allahın bir lütfü. Biz burada sadece rol alan insanlarız. Biz üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalıştık. Hamdolsun bugünümüze tekrar Süper Ligdeyiz. Süper Lig'de olmanın heyecanını yaşamaya başladık şimdiden.

DOĞRU YERİNDE DURSUN EĞRİ CEZASINI BULUR

2009 yılında istemediğimiz bir olayla Ankaraspor Süper Lig'den PTT Ligine düşürüldü. Zaman hızlı geçiyor. Cenabı Allah her zaman doğrunun yanında. Benim bir sözüm var ‘doğru yerinde dursun eğri cezasını bulur' diye. Bugün tekrar Süper Lig'e gelmenin gururunu yaşıyoruz.

BÖYLE BİR TOPLULUKLA HİÇ ÇALIŞMADIM

Çok önemli bir ismimiz var. Daha maraton yeni başlıyor. Biz her zaman ayakları yere basan bir kulüp olduk. Süper Lig'de de aynı şekilde ayakları yere basarak basamakları teker teker çıkmak istiyoruz. Ben 14 yıldır profesyonel olarak yöneticilik yapıyorum. Çok farklı hocalarla çok farklı oyuncularla çalıştım. O oyuncular içinde de inancı bütün insanlar vardı. Ama bu kadar dini bütün toplulukla hiç çalışmadım.

DOĞRU İNSANLARIN BİR ARAYA GELDİĞİNE İNANIYORUM

İlk başta hocamızla anlaşırken hocamıza söylemiştim. Bazen doğru insanlar bir araya gelemiyor. Doğru insanların bir araya geldiğine inanıyorum. O sinerjiden de bu güzellik doğdu.

ALTIN HARFLERLE OSMANLISPOR TARİHİNE GEÇİN DEDİK

Ben oyuncularıma bir sertifika verdim. Bu sene Osmalıspor'un ilk senesi hepinize çok güveniyorum. Tarihe altın harflerle geçme şansınız çok yüksek. İlk senesinde bir kulübü şampiyon yaparak, altın harflerle Osmanlıspor'un tarihine geçin dedik. Onlara güvenimiz hiçbir zaman düşmedi ama umutsuzluğa kapıldığımız zaman oldu. Onları da hep beraber aşmayı başardık.