Maçın Ardından

PTT 1. Lig'de sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kalan Giresunspor'un teknik direktör Erkan Sözeri, "Maçın hakkı beraberlikti. Bizim için bugün alınan bir puanın yanı sıra en önemli kazanım, sahada mücadele eden gençlerimiz oldu" dedi.

Sözeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligde iki iddiasız ekibin karşılaştığına belirterek, "Çok kötü bir oyun olmadı. Bir iki pozisyon verdik. Maçın hakkı beraberlikti. Bizim için bugün alınan bir puanın yanı sıra en önemli kazanım, sahada mücadele eden gençlerimiz oldu" değerlendirmesinde bulundu.

Erkan Sözeri, karşılaşmada forma şansı verdiği genç isimlerin performansından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bizim için asıl kazanım gençler oldu. Alt yapıdan gelen oyuncularımızın ne yapacakları önemliydi. Bu gençler Giresunspor'un geleceğini inşa edecekler. Diğer oyuncularımı da kutluyorum. Hiç oyun disiplininden kopmadılar. Bugüne kadar nasıl mücadele ettiysek bugün de aynı şekilde sahada oyun oynandık" diye konuştu.

- Gaziantep Büyükşehir Belediyespor cephesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise iki takımın da iyi mücadele ettiğini ve puanları paylaştığını söyledi.

Kutlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun PTT 1. Lig'de heyecanı artırması için bazı hamleler yapması gerektiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Çünkü bu ligde hedefsiz kalan takımların oynadığı maçlarda ne seyir sevki oluyor, ne de futbol adına bir kazanç. Süper Lig'de hedefsiz kalan takımların kazandıkları maçlarda kasalarına giren yüklü paralar oluyor ama bu ligde maalesef böyle bir şey yok. PTT 1. Lig'de hedefsiz kalan takımlar sanki ununu elemiş, eleğini aşmış gibi oluyor. Ne futbol, ne de kulüpler adına bir katkı sağlanıyor. Federasyonun mali açıdan buradaki kulüpleri biraz daha iyi desteklemesi gerekiyor."

Kaynak: AA