Aliağa'nın Şampiyonu Heydar Aliyev

İzmir’in Aliağa ilçesinde düzenlenen liselerarası futbol turnuvasında, Heydar Aliyev Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi şampiyon oldu.

Aliağa ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, 7 takımın mücadele ettiği futbol müsabakalarının final maçında, Aliağa Ticaret Meslek Lisesini penaltı atışları sonucu 6-5 mağlup eden Heydar Aliyev Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Turnuvada, Habaş Hamdi Başaran Mesleki ve Teknik Eğitim Lisesi 3’üncü, Barbaros Anadolu Lisesi ise 4’üncü oldu. Yaklaşık 1 yıldır iyi bir takım olabilmek için çalıştıklarını belirten Heydar Aliyev Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi takımının antrenörü Muharrem Yeşilbaş, "İzmir’deki liseler arası turnuvada da yarı finallere kadar gittik. Oradaki finallerde penaltı atışları sonucunda elendik. Ama burada penaltılarla ilçe şampiyonu olduk. Öğrencilerimizi emeklerinden dolayı kutluyorum. Takım olarak bize destek veren herkese de çok teşekkür ediyorum" dedi.

Çok zorlu bir süreçten geçerek şampiyon olduklarını ifade eden Heydar Aliyev Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin takım kaptanı Burak Çırın ise, "Şampiyon olmak için takım olarak yürekten oynadık. Turnuvanın başından beri kendimizi favori olarak görüyorduk. Şampiyonluğu hocalarımıza ve okul müdürümüze armağan ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA