Giresunspor Teknik Direktörü Sözeri Açıklaması

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, ligde iddiaları kalmamasına rağmen, hafta sonunda oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında galibiyeti hedeflediklerini söyledi.

Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligi en iyi yerde tamamlamak istediklerini dile getirerek, "Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un da bizim gibi bir iddiası yok. İki iddiasız ekibin maçı olacak. Güzel bir oyun ve mücadele sonucu 3 puanı almak hedefimiz. Ligi daha iyi yerde bitirme adına da bu maçı kazanmak zorundayız" diye konuştu.

Sözeri, menajerler vasıtasıyla kendilerine önerilen ABD'li futbolcu William Oluremi John'u denemeye aldıklarını da kaydederek, "John dün akşam kadroya dahil oldu. Bugün de antrenmanlara katılmaya başladı. Denemeye tabi tutacağız ve durumuna bakacağız. Eğer uygun olursa kendisinin Giresunspor için kazanç olacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Bu arada Giresunspor, 16 Mayıs Cumartesi günü oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Erkan Sözeri yönetimindeki antrenmanda futbolcular, koşunun ardından çift kale maç yaptı.

Kaynak: AA