Beyaz Futbol ekibi Yarsuvat'ı ayakta alkışladı

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Beyaz Futbol mikrofonlarına konuştu, Ertem Şener ve Rasim Ozan Kütahyalı ayakta alkışladı.

Beyaz Futbol ekibi Yarsuvat'ı ayakta alkışladı
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Duygun Yarsuvat, yaptığı açıklamalarla stüdyoda ayakta alkışlandı. Havalimanında habercilerin giremediği bölümde röportaj vermek istemeyen Yarsuvat, Beyaz TV muhabirinin yanına gelerek konuştu. Şampiyonluk yarışının son maça kadar gideceğinin söyleyen Yarsuvat “ Şampiyonluk şansımız var ama son maça kadar gider. Yaşayıp göreceğiz.” dedi.

23 Mayıs'ta gerçekleştirilecek başkanlık seçimleri sonrasında görevini bırakacak olan Yarsuvat, Beşiktaş ve Rizespor maçlarında bulunacağını söyledi.

“TAKIM KÖTÜ DURUMDA DEĞİLDİ”

Beyaz TV muhabirinin ‘Takımın başına geldiniz de kötü durumdaydı' demesi üzerine Yarsuvat “ Kötü durumda değildi, iyi idare edilmiyordu.” diyerek o dönemde takımın iyi yönetilmediğinin altını çizdi.

Takımın başında kalmayacağını söyleyen Galatasaray Başkanı, “7 ay diyerek söz verdim, 7 ayda bitti.” dedi.

“TFF ONURSAL BAŞKANLIĞINA GETİRİLMELİDİR”

Galatasaray Başkanı'nın verdiği röportaj sonrasında açıklamalarda bulunan Rasim Ozan Kütahyalı “Duygun başkanın karşında saygıyla eğiliyorum. Maalesef devam etmeyecek doğrudan Türkiye Futbol Federasyonu Onursal Başkanlığı'na getirilmelidir. Yıldırım Demirören'inde bundan memnun olacağına eminim.”dedi.

BEYAZ GAZETE