Galatasaray'da Prandelli İle Uzlaşma Görüşmeleri

Galatasaray Futbol Takımı'nda görevine son verilmesinin ardından Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) 4,5 milyon avroluk tazminat davası açan teknik direktör Cesare Prandelli ile uzlaşŸma görüşŸmeleri yeniden başŸlarken, kulüp ikinci başŸkanı Hamdi Yasaman, konudan haberdar olmadığŸını açıkladı.

Kulüp başŸkan yardımcısı ve 23 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşŸtirilecek olağŸan seçimli genel kurulda başŸkan adayı olan Dursun ǖzbek'in, İtalyan teknik adamla yeniden temasa geçerek, avukatı Alberto Ziliani'yle İstanbul'da bir araya gelmesi bir başŸka tartışŸmaya neden oldu.

Prandelli ile görüşŸmeleri takip eden isim olan kulüp ikinci başŸkanı Prof. Dr. Hamdi Yasaman, AA muhabirine yaptığŸı açıklamada, konudan kendisinin de medya yoluyla haberdar olduğŸunu söylerken, "Sportif Aşž'den sorumlu yönetim kurulu üyesi benim. Böyle bir şŸey varsa haberimin olması gerekirdi" dedi.

İtalyan çalışŸtırıcının CAS'a açtığŸı davayla ilgili kulübün karşŸı bir dava açtığŸını ve bu davayı avukat Ercüment Erdem'in takip ettiğŸini aktaran Yasaman, "Biz bu davayı takip ediyoruz ve Prandelli ile de iletişŸim kesilmişŸti. Avukatı gelip bir görüşŸme yapmışŸ olabilir ancak bizde böyle bir bilgi mevcut değŸil. En azından benim haberim yok" şŸeklinde konuşŸtu.

ǖte yandan, kulüp kaynaklarından alınan bilgiye göre, Dursun ǖzbek ile Prandelli'nin avukatı arasında anlaşŸmaya yakın olunduğŸu ve görüşŸmenin olumlu geçtiğŸi öğŸrenildi.

Kaynak: AA