Turgutluspor Oyuncularına Primleri Dağıtıldı

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Turgutluspor'da, dün gece başkanlığa seçilen Mustafa Kocatürk, Bayrampaşa ve Keçiörengücü galibiyeti ile deplasmandaki Menemen Belediyespor beraberliğinin primlerini dağıttı.

Mustafa Kocatürk, dün gece yapılan olağanüstü genel kurul sonrası kulüp başkanı seçilmesinin ardından Irlamaz Spor Vadisi'ndeki kulüp binasına geldi. Teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Kocatürk'ün ziyaretinde Belediye Başkanı Turgay Şirin de bulundu.
Kocatürk, burada yaptığı konuşmada, ''Geçen hafta hepinizin morali bozuktu. 'Biz devraldığımızda her şey daha güzel olacak' demiştik. Yeni ekibimizle sizlerle omuz omuza vererek gücümüze güç katmaya çalışacağız. Sizler bize inandınız. 'Hiç kimsenin emeği karşılıksız kalmayacak' dedik. Biz sizlere güveniyoruz" dedi.

Geçmişte görev alan yönetimdeki arkadaşlara teşekkür eden Belediye Başkanı Turgay Şirin de "Gelinen süreçte taze kan farklı çağrışımlar yapıyor. Son haftalardaki çıkış bunun bir göstergesi. Bizleri sevindirmeyi devam etmenizi istiyorum. Bİz birlikteliğimizi sağladıktan sonra, hocamızla taraftarımızla ele ele verdikten sonra Turgutluspor'un çok daha iyi yerlerde olacağını önümüzdeki günler gösterecektir" diye konuştu.

Başkan Kocatürk, daha sonra son 3 maç olan, Bayrampaşa ve Keçiörengücü galibiyeti ile deplasmandaki Menemen Belediyespor beraberliğinin 7 bin liralık primlerini futbolculara dağıttı.

Futbolcular adına konuşan Kaptan Sadullah da Of deplasmanından iyi skorla dönmek istediklerini söyledi.

Kaynak: AA