Burhaniyeli Özel Sporcular Balıkesir'de Madalyaları Topladı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Türkiye’de ilk kez 13 pilot ilde düzenlenen; Özel Sporcular Okullar arası Puanlı Atletizm yarışmaları Balıkesir birinciliği 7-8 Nisan 2015 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Burhaniyeli Özel Sporcular 13 altın, 4 gümüş ve 5 bronz madalyanın yanı sıra 2 birincilik, 1 ikincilik ve 1 de üçüncülük kupasının sahibi oldu.
Burhaniye de, 2 yıldan bu yana önemli başarılara imza atan Özel Sporcular, bu defa da madalya ve kupaları topladı. Birinci olan takımların Balıkesir’i temsilen 13-17 Mayıs 2015 tarihlerinde Aksaray’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandıkları açıklandı. Özel Sporcular Atletizm Antrenörü Deniz Erenoğlu ile çalışan başarılı gençler ilçenin gururu haline geldi. Burhaniyeli Özel Sporcuların dereceleri de şöyle sıralandı. Mental Bayanlarda Sevim Demircan 100 metre ve 300 metre birincisi olurken, Muhsine Gezer, 800 metre birincisi oldu. Muhsine Gezer de, uzun atlamada da birinciliği elde etti. Hamza Soygezer de, gülle atmada birinci oldu. Mehmet Can Demir ise 1500 metre birincisi oldu. Otistik bayanlar da Elif Çağlar, gülle atma ve 100 metrede birinci oldu. Otistik erkekler de ise Ulaş Öztosun, gülle atma 100 metrede birinci oldu. Mental erkeklerde, Refik Mert Örskan, 100 metre ve 300 metre birincisi oldu. Gene mental erkekler de, Özkan Karayel’de 1500 metrede birinci ve 400 metre de ise üçüncülüğün sahibi oldu. Başarılı sporcuların ödülleri Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ve diğer bürokratlar tarafından verildi

Kaynak: İHA