Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü Başarıya Doymuyor

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin en köklü spor kulüplerinden biri olan Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü bünyesindeki optimistçiler Balıkesir Bölgesi Yelken Yarışlarında madalyaları topladı.


Bu kapsamda geçtiğimiz hafta yapılan yarışmaların genel klasman etaplarında; üstün performanslarıyla dikkatleri üzerinde toplayan Ayvalıklı optimistçilerden; Esma Nur Bozlak birinciliği kazanırken, takım arkadaşı Orkun Efe Alumert ise ikinciliği elde etti. Yarışmada; Bandırma’dan katılan Berkan Maltepe üçüncü, Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü sporcularından Yağmur Elmacı dördüncü ve yine Bandırma’dan Duru Karadiş ise beşinciliğe layık görüldü.

Yarışmaların Kız Optimistçiler etabında da Esma Nur Bozlak birinci olurken, yine takım arkadaşlarından Yağmur Elmacı ikinciliği kazandı. Bu etapta yarışmalara Bandırma’dan katılan Duru Karadişi ise üçüncü oldu.

Yarışmaların ardından dereceye giren sporcular madalyalarını; AK Parti Ayvalık İlçe Başkan Vekili Mehmet Anıl Okyar’ın elinden aldı.

HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONASI
Geçtiğimiz hafta sonu 04-05 Nisan tarihlerinde gerçekleşen yarışmaların ardından muhabirimize açıklamalarda bulunan Ayvalık Yelken İhtisas Kulübü Başkanı Hakan Kaldırımcı, kulüp olarak optimist dalında Balıkesir genelinde elde ettikleri başarıdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hedeflerinin Türkiye Şampiyonası’nda derece almak olduğunu belirtti.

Kaynak: İHA