Sinan Engin'den izleyiciye şok tepki

Beyaz Tv ekranlarından yayınlanan "Beyaz Futbol" programına yorumcu Sinan Engin'in bir izleciye verdiği sert tepki damgasını vurdu.

Sinan Engin'den izleyiciye şok tepki
Çaykur Rizespor galibiyeti sonrası Rize'den hareket eden Fenerbahçe otobüsü, Trabzon Sürmene yolunda silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda otobüs şoförü Ufuk Kıran ağır yaralandı.
Saldırı sonrası Beyaz Futbol'dan sağduyu çağrılı yapılırken, adının Mehmet Serkan Özten olduğu öğrenilen bir kişi, sosyal medyadan Ertem Şener'in sağduyu çağrılarına çirkin sözlerle yanıt verdi.

İzleyicinin tweeti Beyaz Futbol programının moderatörü Ertem Şener'i ve yorumcu Sinan Engin'i kızdırdı.

KALIBINDAN UTAN
Ertem Şener, Mehmet Serkan Özten adlı kişiye "Yaşından, başından, şeklinden, kalıbından utan." derken, sözlerini şöyle sürdürdü;

Sana yazıklar olsun. Çocuğundan utan. Bari çocuğunu yanından kaldır. Bu ülke sizin gibi bu şahsiyetsizler yüzünden bu hale geldi. Siz provokatif eylemleri yapan insanlarsınız. Siz aklınızı kafanızı kanla, kötülükle besleyen insanlarsınız.

SANA BİR KÜFÜR EDERİM NEFES ALAMAZSIN

Yorumcu Sinan Engin ise o izleyiciye inanılmaz bir yorumda bulundu. Engin" Sana bir küfür ederim var ya nefes alamazsın ha! Ayıp ya. Ağır ederim ama olmuyor işte. Terbiyesiz. Bu ülkeye futbol fazla."

BEYAZ GAZETE