Sergen Yalçın'dan olay sözler

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kupada Galatasaray’a 4-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından maçın hakemine yönelik eleştirilerde bulundu.

Sergen Yalçın'dan olay sözler
Sergen Yalçın, gelecek sezon devam ederse Türkiye Kupası'nda asla A takım oyuncularıyla oynamayacağını söyledi.

SEN KİMİ KANDIRIYORSUN


''Kesinlikle böyle bir skoru hak etmedik. Kırılma anlarında biz yapabilseydik oyun bize dönderdi. Telafi edilmesi zor bir skor, final için artık işimiz zor. Türkiye'de sürekli seminerler düzenleniyor, sağda solda konuşuyorlar. Bunu sadece Galatasaray için söylemiyorum. Avrupa'da hiçbir vasfı olmayan yabancı oyunculara saha içerisinde bu kadar düdük çalınırsa bizim finale çıkmamız mümkün mü? Bu şekilde Türk futbolunun gelişme ihtimali var mı? Bugün İngiltere'de de hakemlerin nasıl yönettiğini biliyoruz. Şu çok ayıp, oyun 3-1, 4-1 olduktan sonra bizim lehimize düdük çalışyor. Ben bunları yermiyim, ben senelerce bu sahada oynamışım. Sen kimi kandırıyorsun? Sen bizi, diğer Anadolu takımlarını bu kadar etkilenirsen...''

'BİR DAHA TÜRKİYE KUPASINA ÇIKMAM'

Hakem kararları sebebiyle Türkiye'de futbolun bir yere gelemeyeceğini ifade eden Yalçın, 'Avrupalılar geldiği zaman oynanan oyun ortada. Orada hakemler böyle fauller çalmaz. Melo'nun Costa'ya yaptığı pozisyon var. İnsan birazcık utanır. Bu konuşmalarımın skorla alakası yok. Bu şekilde Türkiye'de futbol ilerlemez. Eğer önümüzdeki sene hocalık yaparsam, Türkiye kupasına çıkmam. Genç takımla çıkarım ilk turda bırakırım' diye konuştu.