Şanlıurfaspor - Denizlispor Maçının Ardından

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, ligin 30. haftasında evinde ağırladığı Denizlispor’u 2-0 yendi.

Maçın ardından basın açıklaması yapan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, takımın yorgun olmasına rağmen galip gelmeyi becerdiğini kaydetti.

Takımın oyunu ve mücadelesini beğendiğini belirten Özköylü, "Bugün, oyuncu arkadaşlarımız farklı bir motivasyonla, farklı bir düşünceyle ve duyguyla oynadılar. Gerçekten 2 gün önce, oynadığımız o yoğun Altınordu maçından sonra, orada hem fiziksel hem de zihinsel olarak, çok yorulmuş ve etkilenmiş olarak uzun bir yolculuktan sonra buraya geldik. Antrenman bile yapmadık, yani o şartlara rağmen bugün takımızın ortaya koyduğu futbol, mücadele istek her şey olağanüstü güzeldi. Yani bütün oyuncularımız çok istekliydi ve çok gayretliydiler. Karşımızda çok dirençli bir Denizlispor vardı. Ciddi sıkıntılar içerisindeler, kümede kalmak için büyük mücadele veriyorlar. Özellikle ikinci yarı çok büyük bir tempo ortaya koyduk. Yani maçı yüzde yüz hakkeden taraf bizdik. Biz hep 3. bölgede oynamaya çalıştık. Hep kazanmaya çalışan takım pozisyonu bizdik. Onlarda deplasman takımı olarak kontra ataklardan pozisyon bulmaya çalıştı. Bir iki tane de iyi pozisyon yakaladılar ama değerlendiremediler. Ben, bu yorgunluğa rağmen, dün akşam yaşadığımız derin üzüntüye rağmen, ortaya konan oyun dan dolayı bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Akıttıkları her damla ter için onlara binlerce kez helal olsun. Gerçekten mükemmel bir oyun oynadık. İnşallah bunun devamını getiririz. Her hafta sonuçlarla sıralama değişiyor. Yakın sıralamalar var herkesin puan kaybedebileceği haftalara girdik. O yüzden biz bundan sonra puan kaybetmek istemiyoruz. Şu anki amacımız Play-off’ta kalmak, sezon sonunu en güzel şekilde tamamlamak istiyoruz. Hedefimizi sonuna kadar kollamak istiyoruz. Denizlispor’u da tebrik ediyorum. Güzel bir performans ortaya koydular. Bu aralar çok üzücü ve talihsiz olaylarla karşı karşıya kalıyoruz. Bütün olumsuzluklara rağmen güvenimiz tamam, kalbimize güveniyoruz. İnşallah hedefimize ulaşacağız" dedi.

DENİZLİSPOR CEPHESİ

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, her iki takım için çok önemli bir müsabaka oynandığını belirtti. Hafta sonunda oynanacak Orduspor maçına hazırlanacaklarını belirten Altıparmak, "Hedeflerimiz farklı ama iki takım için çok önemliydi. Maçın 60 dakikalık bölümünde rakibin ne yapacağını bilen bir takımdık. Onları çok iyi durdurduk. Maçın kırılma anları vardı. Kırılma anlarında top bizi sevmedi. Biz golü bulsaydık, biz öne geçseydik, maçı biz bitirebilirdik. Urfa zor bir deplasman. Bu maçı unutacağız. 4 final haftası kaldı. Pazar günü oynanacak Orduspor maçı bizim için final niteliği taşıyor" diye konuştu.

Kaynak: İHA