Kayserispor Adanaspor Maçının Hazırlıklarını Tamamladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin 30. haftasında karşılaşacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Kayserspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, "Adım adım Süper Lig’e doğru yürüyoruz" dedi.

Kulüp tesislerinde teknik direktörü Cüneyt Dumlupınar yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Kısa alanda pas çalışması ile devam eden antrenmanda futbolcuların neşeli olduğu gözlendi. Öte yandan, sakatlığı devam eden Mert Nobre de, takımdan ayrı çalıştı.

0-0 biten Osmanlıspor maçını değerlendiren Kayserispor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, "Bizim için önemli bir karşılaşmaydı. Osmanlıspor’da sezon başından beri şampiyonluk hedefiyle bu lige başladı. Gayet iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Kazanmak istiyorduk ama kaybetmedik. Aramızda ki puan farkını koruduk. Kazansaydık tabi ki daha mutlu olurduk. Adım adım süper lige doğru yürüyoruz. Önümüzde Adanaspor maçı var. Adanaspor maçını da kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Dumlupınar, "Lig programı yapılırken özellikle 29-30- ve 31. hafta programı yapılırken federasyonumuzun daha dikkatli ve adil olmasını rica ediyorum. Bu 3 maçlık periyottaki maç programına bakılırsa dediğimin daha da anlaşılacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Sakatlıklar hakkında da bilgiler veren teknik adam Dumlupınar, "Nobre’nin hafif bir sakatlığı kaldı. Fizyoterapistlerimizin eşliğinde devam ediyor. Çarşamba günü olmasa da Antalyaspor maçında bizimle olmasını bekliyoruz. Onun dışında Sereno’nun sakatlığı devam ediyor. Önümüzde ki 2 maçta bizimle beraber olamayacak. Kamuran’ın parmağında bir sakatlık var. O da büyük ihtimal olamayacak. Barış’ın arka adelesinde bir sakatlık oldu ve bunların dışında bir sakatlığımız bulunmuyor. Zaten derin ve sengin bir kadromuz var. Herkes oynayabilecek kapasitedir" diye konuştu.

Taraftarlara seslenen Dumlupınar, şunları söyledi:

"Kayseri güzel ve büyük bir şehir. Taraftarlarımız bizim şampiyonluğumuzu özlemle bekliyorlar. Umarım Adana’da da bizi desteklerler. Özellikle Pazar günü oynayacağımız Antalyaspor maçının şölen havasında geçmesini istiyorum. Taraftarlarımız ile biz daha da güzeliz. Umarım bizi yalnız bırakmazlar."

Kaynak: İHA