Ali Şen'den Aziz Yıldırım'a: Bu dünya sana da kalmaz

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Şen, Alex'i tesislere almayan Yıldırım'a çattı

Ali Şen'den Aziz Yıldırım'a: Bu dünya sana da kalmaz
Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen TAKVİM'e konuştu. Aziz Yıldırım'ı eleştiren Ali Şen, 'Alex, Fenerbahçe'de futbolcu olarak büyük hizmetler yaptı. Benim beğendiğim tarz futbolculardan. Yetenekli ama şımarık değil. Çok iyi bir baba iyi bir eş. F.Bahçe kaptanlığını kendine yakıştıran biriydi. Alex'i Aziz Yıldırım getirdi. Hakan'ın da büyük katkısı var. Ama Aziz Yıldırım istemese Alex gelemezdi. Taraftarın ıslıkladığı bir maçta Alex'e sahip çıkan da Aziz Yıldırım'dı. Ama son yaşananlar şık olmadı. Fenerbahçe kapıları Alex'e açık olmalıydı. Aziz Yıldırım tuhaf insan. Tavrı tarzı bu. Vefasızlığına 'Sıfır' not veriyorum. Aziz Yıldırım'ın beğenmediğim, öfkelendiğim bir sürü icraatı var. Bu dünya Sultan Süleyman'a kalmamış Aziz Yıldırım'a hiç kalmaz' dedi.

OĞUZ VE AYKUT'U GÖNDERMEK BÜYÜK HATAYDI
Geçmişte Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman'ın kulüpten gönderilişinde çeşitli sebeplerin olduğunu belirten Şen 'Göndermeseydik daha iyiydi. Geldik geçen sene konuştuk. Muhasebe! İkisine de yanlış yaptığımı söyledim. Kusura bakmayın dedim' dedi. Diego Ribas'ın Fenerbahçe Kulübü'ne ve Aziz Yıldırım'a saygısızlık yaptığını söyleyen, Ali Şen, 'Yöneticiler sabırlı çıktı. Ben çok sinirlenirdim. Diego'yu hemen satardım' diye konuştu.

MOSTUROĞLU: YAZILI TALEP GELMEDİ

Alex'in Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili yaptığı açıklamaya cevap geldi. Yönetim Kurulu üyesi ve Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, 'Kulübe resmi bir yazı gelmedi. Yazı gelmeden bu konu hakkında nasıl bir izin verelim' dedi. Alex'in açıklamalarına şaşırdığını belirten Mosturoğlu, 'Yazılı bir istek olmadan kimseye izin veremeyiz' dedi.

AÇIKLAMASI OLAY OLMUŞTU!

Alex, kendisinin tesislere sokulmadığını söylemiş ve F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın insani yönünü iyi bulmadığını ifade etmişti.