Yeşilgiresun Belediyespor Kalan Maçlarını Da Kazanmak İstiyor

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Yeşilgiresun Belediyespor'un antrenörü Ahmet Kandemir, "Son 3 maçımızı da kazanarak play-off'a iyi bir sıradan başlamak istiyoruz" dedi.

Kandemir, gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve başladığı dönemden itibaren oynadıkları son 7 maçın 6'sını kazanarak play-off'a kalma yolunda önemli adım attıklarını belirtti.

Aldıkları seri galibiyetlerle rakipleriyle aralarındaki puan farkını hızla kapatarak, play-off mücadelesinde önemli ekiplerden biri haline geldiklerini vurgulayan Kandemir, "Play- off mücadelemiz sürüyor. İlk başladığımızda rakiplerimiz karşısında dezavantajlıydık. Oynadığımız son 6 maçta 5 galibiyet alarak rakiplerimizi yakaladık, hatta öne geçtik" diye konuştu.

Ligde 3 maçlarının kaldığını, hedeflerinin bu maçları da kazanmak olduğunu dile getiren Kandemir, şöyle konuştu:
"Önümüzde 3 maç var. Bunları da kazanmak istiyoruz. Basketbol ciddi bir oyun. Seri galibiyetler gibi seri yenilgiler de alabilirsiniz. 3 maçın üçünü de kazanırsak en kötü ihtimalle 6. sırada ligi tamamlıyoruz. Başladığımız noktadan buralara kadar geldik. Bu önemli bir başarıdır. 3 maç için hedef koyduk ve kazanmak istiyoruz."

Kaynak: AA