Bursaspor Başkanı isyan etti

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı maçın hakeminin maçı katlettiğini söylerken, Hüseyin Göçek'i maçlarına istemediğini belirtti.

Bursaspor Başkanı isyan etti
Fenerbahçe'nin 1-0 mağlup ettiği Bursaspor'un Başkanı Recep Bölükbaşı ve Sarı-lacivertli taraftarları ve yöneticileri arasında gerginlik oldu.

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan maçta şeref tribününde bulunan Bölükbaşı ile alt tribünde yer alan taraftarlar arasında sözlü atışma yaşandı. Araya yöneticiler girerken, iki taraf da güçlükle sakinleştirildi.

Edinilen bilgiye göre Sarı-lacivertli 3 taraftar gözaltına alındı.

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol'la telefonla bağlanan Recep Bölükbaşı, olayın ayrıntılarını anlatırken, maçın hakemine de isyan etti.

Bursaspor'un Başkanı Recep Bölükbaşı Derin Futbol'la şöyle konuştu:

AHMET ÇELEBİ'DEN DAVACI OLDUM

Ben niye küfür edeyim ki? Şeref tribününde oturuyordum ayırmaya gittim. Ben ayırmaya gittim. Kimseyi tanımıyorum Önder Fırat'ı da tanımıyorum. Şeref tribününde otururken öndeki taraftarlar da küfür etti. Ahmet Çelebi de küfür etti. Ben kimseye küfür etmedim. Ahmet Çelebi'den davacı oldum.

GÖÇEK ALTINDA KALDIK


Maç katledildi. Göçek altında kaldık. Zaten o hakemi istemiyorduk. Ama ne hikmetse İstanbul takımlarına böyle şaibeli hakemler geliyor. Hakemin verdiği fauller falan rezalet bir şey. Bundan sonraki maçlarımıza kesinlikle istemiyoruz. Biz Türkiye'de bir şey yapmak istiyoruz. İyi futbol oynamaya çalışıyoruz. Bizim yenilip yenilmemiz önemli değil, önemli olan adaletli yönetim.

BEYAZ GAZETE